Un nou club World Class deschis in centrul comercial Veranda Mall

Publicat pe 30 Martie 2018 in Stiri si noutati

Sub deviza sloganului #BeHealthy, World Class a inaugurat al 33-lea centru de sanatate si fitness localizat in Veranda Mall din Capitala, in cartierul Obor.

Kent Orrgren, CEO World Class Romania a declarat: Fiecare centru nou World Class pe care il inauguram in Romania este o miscare atent gandita, care ne aduce cu un pas mai aproape de misiunea noastra: aceea de a influenta si a educa din ce in ce mai multi romani sa adopte un stil de viata activ prin antrenamente regulate. Totul este despre sanatate si implinirea pe care ti-o ofera o viata echilibrata. De aceea, locatiile centrelor noastre de sanatate si de fitness, impreuna cu expertii nostri sunt, de asemenea, puncte strategice si contribuie in procesul educational pe care ni l-am asumat: aducem sportul si fitness-ul la indemana celor care au un program incarcat, din marile orase, pentru a-i incuraja si a le oferi sprijin sa faca miscare oricand – in drumul lor spre casa, spre birou sau chiar in pauza de pranz”.

Clubul World Class din Veranda Mall va fi deschis in a doua parte a anului si va ocupa o suprafata de 1.500 metri patrati.
Printre beneficiile aduse de centrul de sport se numara:
  • o sala de fitness dotata cu echipamente de ultima generatie
  • zone speciale pentru antrenamente cardio, de forta si functionale
  • clase de aerobic si cycling in studiouri dedicate

World Class Romania numara in prezent 33 de centre (29 sunt active si 4 vor fi deschise in decursul acestui an) in toata tara si aproape 60.000 de membri. Compania este detinuta de Resource Partners.

world class romania

Mai multe despre

World class bucuresti, Centre fitness, World class veranda mall

Recomanda

Comentarii: Un nou club World Class deschis in centrul comercial Veranda Mall