Lectură de un minut

19 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Uber Eats ajunge si in Timisoara

Abonează-te pe  
Uber Romania anunta extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mancare, in Timisoara. Aici clientii vor putea alege din peste 60 de restaurante existente, comanda urmand a fi livrata intr-un timp mediu de 35 de minute, noteaza wall-street.ro potrivit unui comunicat de presa.
 

 

Printre restaurantele prezente momentan pe Uber Eats in Timisoara se numara Spartan, Chopstix Ready to Box, The Drunken Rat si Meat Busters. Serviciul va fi disponibil intre 10:30 si 24:00, in zona centrala a orasului, dar si in zone precum Calea Sever Bocu si Calea Martirilor.

Dupa un an de lansarea Uber Eats in Bucuresti, am decis sa ne extindem si in Timisoara, pentru ca reprezinta un oras cu mult potential in aceasta directie. Timisorenii sunt receptivi la noi modalitati de a comanda mancare livrata rapid cu ajutorul tehnologiei, atat din punct de vedere al utilizatorilor, cat si din perspectiva restaurantelor. In plus, Uber Eats a contribuit la dezvoltarea a sute de afaceri din Bucuresti, iar acest lucru ne-a incurajat sa lansam serviciul si in Timisoara”, a declarat Ioana Ilie-Dobre, Country Manager Uber Eats Romania.

Citeste mai multe AICI

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Uber Eats ajunge si in Timisoara