Lectură de 2 minute

05 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Tuborg Christmas Brew este lansat si anul acesta pentru sarbatorile de iarna

Abonează-te pe  

Tuborg Christmas Brew este singura bere speciala de Craciun din Romania si revine si in acest an pe piata locala.

Simbol al Craciunului pentru romani inca din anul 2000, cand a fost introdusa pe piata din Romania, editia limitata Tuborg Christmas Brew da tonul sarbatorilor de iarna incepand cu 1 noiembrie.

Lansarea anuala a Tuborg Christmas Brew a devenit o traditie si in Romania, moment care s-a identificat treptat cu deschiderea oficiala a sezonului sarbatorilor de iarna. Ne bucuram ca putem marca momentul impreuna si anul acesta. De aproape 20 de ani, camioanele Tuborg Christmas Brew au plecat an de an din fabrica noastra in fiecare prima zi de vineri din luna noiembrie catre magazinele din toata tara. Gustul special Tuborg Christmas Brew aduce mai aproape de consumatori spiritul sarbatorilor de iarna si in 2019”, a declarat Paul Markovits, Vice-Presedinte Marketing, URBB.

Tuborg Christmas Brew este o bere brun-roscata produsa din trei tipuri de malt, cu o aroma distincta de lemn dulce si un continut de alcool de 5,6%, fiind fabricata dupa aceeasi reteta a maestrului berar Per Krieger Larssen.
Tuborg Christmas Brew poate fi gasit in cadrul retelelor de magazine partenere incepand cu 1 noiembrie, pe toata perioada sarbatorilor de iarna. Produsul este disponibil in variantele de ambalaj din sticla de 0,33l si 0,75l, dar si la cutia de 0,5l prevazuta cu folia speciala din aluminiu, dedicata protectiei impotriva factorilor externi, solutie inovatoare aplicata de URBB pe toate cutiile de bere produse in Romania din portofoliul sau.
URBB ofera consumatorilor produse de cea mai inalta calitate, printr-un portofoliu format din marci premium si superpremium, internationale si romanesti, care include si o selectie variata de beri speciale.
In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Carlsberg 0,0%, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambree, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tuborg Christmas Brew este lansat si anul acesta pentru sarbatorile de iarna