Lectură de 2 minute

26 Nov 2019 - Știri și Noutăți

TOPSHOP TOMAN a inugurat cel mai mare magazin din sud-estul Europei in Baneasa Shopping City

Abonează-te pe  

Cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din Sud-Estul Europei s-a deschis pe 14 noiembrie, la Baneasa Shopping City. Mii de iubitori ai brandurilor de moda britanice au vizitat deja in primele zile de la deschidere impresionantul spatiu comercial de peste 1.200 metri patrati.

Grupul Voici la Mode, detinatorul francizei in Romania, si-a intampinat clientii cu doua mari surprize:
  • primii 100 de vizitatori care au fost prezenti in fata magazinului in dimineata inaugurarii au primit cate un card de cumparaturi in valoare de 100 Lei
  • primii 1.000 de clienti care au facut achizitii de minimum 100 lei in weekend-ul de deschidere (14-17 noiembrie), au primit cadou o geanta de cumparaturi personalizata cu TOPSHOP TOPMAN.
Noua locatie considerata flagship store, pune la dispozitia clientilor si vizitatorilor sai care isi doresc si un strop de relaxare pe langa sesiunile de shopping, servicii de infrumusetare express (manichiura, pensat, make-up & hair styling) in salonul special amenajat de catre BROW BAR & MORE. Tot in flagship-store-ul TOPSHOP TOPMAN Baneasa Shopping City sunt gazduite si pop-up shop-uri exclusive ale catorva designeri londonezi, printre care Jovonna London, WHYTE STUDIO, AoC (Absence of Colour) si Ragged Priest. Totodata, clientii isi vor putea personaliza bijuteriile semnate Lisa Angel la un pop-up bar amenajat in magazin.
Suntem incantati ca am reusit sa deschidem cel de-al doilea magazin TOPSHOP TOPMAN din Romania, care de altfel este si cel mai mare din Sud-Estul Europei. Provocarea noastra este aceea de a le oferi clientilor nostri o gama cat mai variata de articole vestimentare, accesorii si noi branduri, unele dintre acestea fiind disponibile exclusiv in Romania magazinul nostru din Baneasa Shopping City." declara Michael Antoniades – General Manager, Topshop Topman, Romania & Cipru
Tot in weekend-ul de deschidere, atmosfera a fost completata de sesiuni live de muzica, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului, dar si surprize de tipul “Razuiesti si castigi” prin care vizitatorii Baneasa Shopping City au avut sansa de a castiga un STYLE UPDATE1 in valoare de 2.000 Lei.
Serviciul de personal shopping Topshop Topman este un serviciu de cumparaturi premium, disponibil in magazinele selectate Topshop Topman din intreaga lume.
Topshop este un retailer dinamic, care conecteaza oamenii cu tot ce inseamna avangarda in materie de fashion, stil si cultura. Peste 300 de noi modele must have, din colectiile mainline si cele de accesorii, sunt lansate saptamanal; de asemenea, brandul propune o colectie denim extrem de versatila, colectie care vinde global o pereche la fiecare 10 secunde. Brandul britanic Topman a reusit sa puna moda masculina pe harta internationala a fashion-ului si a devenit o autoritate in domeniul stilului. De la modelele iconice la liniile clasice, Topman si-a castigat renumele printr-o abordare dinamica si irezistibila, o dorinta de a produce moda masculina cu adevarat aspirationala. Topman a lansat colectii capsula exclusive, in colaborare cu Charlie Casely-Hayford, James Long, Astrid Andersen, Agi & Sam, Nasir Mazhar si Sibling pentru a mentiona doar o parte, alaturi de ambasadori de brand renumiti, precum Nick Jonas, Douglas Booth si James Bay.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TOPSHOP TOMAN a inugurat cel mai mare magazin din sud-estul Europei in Baneasa Shopping City