Lectură de 2 minute

23 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Timisoreana lanseaza o editie limitata de cutii de bere inscriptionate cu 120 dintre cele mai populare nume de familie din Romania

Abonează-te pe  

Timisoreana, berea romaneasca cu cea mai indelungata traditie din Romania, omagiaza adevaratii eroi ai fotbalului, cei care-l joaca cu pasiune, dedicare si fair-play pe stadion sau chiar in spatele blocului prin campania Timisoreana „Pentru Fotbal Adevarat”. 

Aceasta continua in acest an prin lansarea unei editii limitate de cutii de bere personalizate cu cele mai frecvente 120 de nume de familie din Romania, care urmeaza sa ajunga pe rafturile magazinelor in perioada imediat urmatoare.

"Timisoreana a inteles intotdeauna valoarea sportului cu traditie indelungata – fotbalul – care a unit romanii de orice varsta, din orice colt al tarii, dar si al lumii si a decis sa fie parte din povestile scrise si in viitor de fotbalul romanesc. Acestor romani care au trait cu emotie, cu pasiune, fiecare moment din fotbal, celor care au transformat interesul pentru fotbal in pasiune, le dedicam aceasta editie limitata de cutii de bere. Vrem sa readucem in lumina valorile fotbalul adevarat, cu tot ce are el mai frumos, sa le reamintim romanilor de ce au inceput sa iubeasca fotbalul, sa le facem din nou inimile sa vibreze, sa simta ca si ei pot fi eroi ai fotbalului, indiferent de locul unde joaca: pe un teren artificial, pe un teren neamenajat, pe stadion sau in spatele blocului. Cata vreme joaca cu pasiune, cu emotie, sunt eroi adevarati. Iar ei, eroii adevarati, sunt cei care inspira fotbalul adevarat, de aceea am vrut sa le oferim recunoastere si printr-o editie speciala, dedicata lor”, a declarat Iulia Dobre, Senior Brand Manager Timisoreana.

Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont, legendele fotbalului care au inspirat prin perseverenta si dedicare, continua sa spuna povestea fotbalului adevarat, jucat cu pasiune si fair-play in noul spot TV al campaniei Timisoreana.
Mai mult, Timisoreana, berea romaneasca cu cea mai indelungata traditie din Romania, isi continua parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal, in calitate de Sponsor Oficial al Cupei Romaniei.
Pe langa lansarea editiei speciale de cutii de bere Timisoreana a lansat de curand si o promotie cu premii pentru fanii fotbalului adevarat. Campania se desfasoara pana la data de 31 mai 2019 si ofera iubitorilor de fotbal echipamentul necesar pentru a deveni eroi ai fotbalului adevarat.
Fabricata inca de la 1718, berea Timisoreana aduce cu sine experienta si traditia maestrilor berari ce si-au lasat amprenta peste ani. Timisoreana s-a nascut in cea mai veche fabrica de bere din Romania, fiind atestata printr-un act petitionar al magistratului orasului Timisoara, care dateaza din 1 ianuarie 1718.
De-a lungul timpului, gustul sau inconfundabil a fost recunoscut de specialisti - distinctii foarte vechi atesta acest lucru:
  • bronz la expozitia din Budapesta (1855)
  • argint la expozitia din Timisoara (1891)
  • Grand Prix-ul expozitiei din 1908
  • aur si distinctia Champion Lager Trophy in 2007
  • argint in 2008 la Australian International Beer Awards, al 2-lea concurs ca importanta din lumea berii
  • World Beer Championship in Statele Unite, a primit medaliile de argint (2007 si 2008)

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Timisoreana lanseaza o editie limitata de cutii de bere inscriptionate cu 120 dintre cele mai populare nume de familie din Romania