Lectură de 2 minute

19 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Timisoreana isi continua parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal si lanseaza campania “Pentru fotbal adevarat”

Abonează-te pe  

Timisoreana, berea romaneasca cu cea mai indelungata traditie din Romania, isi continua parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal, in calitate de Sponsor Oficial al Cupei Romaniei. Cu aceasta ocazie, isi reintareste sustinerea pentru fotbalul romanesc printr-o campanie dedicata adevaratilor eroi din fotbal: cei care-l joaca cu pasiune si dedicare, pe stadion sau in spatele blocului. Legendele fotbalului romanesc, Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont s-au alaturat campaniei.

De-a lungul timpului, Timisoreana a ramas aproape de fotbalul romanesc pentru ca a inteles intotdeauna valoarea acestui fenomen care a unit romanii de orice varsta, din orice colt al tarii. Astazi ducem mai departe implicarea noastra in fotbalul romanesc si sarbatorim continuarea parteneriatului pentru Cupa Romaniei de Fotbal pana in 2022. Totodata, anuntam si lansarea unei campanii prin care readucem in lumina valorile care stau la baza fotbalului adevarat: pasiune, daruire, fair play si spiritul de competitie; aceleasi principii pe care ne-am ghidat si noi activitatea de business si care au facut din Timisoreana cel mai iubit brand din Romania. Campania celebreaza eroii adevarati, oamenii obisnuiti care pun pasiune si emotie in joc, cei care inspira fotbalul adevarat”, a declarat Dragos Constantinescu, Presedinte, Ursus Breweries.

Asa cum bine stiti, Timisoreana s-a consacrat atat ca un brand care intelege si pretuieste valorile fotbalului romanesc, cat si ca un partener de incredere pentru Federatia Romana de Fotbal si competitiile pe care le organizam. Viziunea pe care o impartasim, in cadrul careia suporterii reprezinta realmente eroi ai fotbalului, ne indreptateste sa credem ca toate campaniile pe care le elaboram si implementam impreuna vor fi de succes si dedicate fotbalului, mai cu seama celor care traiesc pentru bucuria jocului. Asumarea misiunii de a dezvolta fotbalul de acum si de maine sunt elementele care ne calauzesc si am convingerea ca datoria noastra, de a construi generatii de jucatori si suporteri, va fi indeplinita in acest spirit.” a completat Razvan Burleanu, Presedinte Federatia Romana de Fotbal.
Timisoreana respecta adevarata pasiune pentru acest sport si bucuria jocului. De aceea reaprinde pasiunea pentru fotbalul romanesc, oferind sentimentul de mandrie pentru adevaratele valori ale sportului ce a continuat sa ocupe locul intai in inimile iubitorilor. Cristian Chivu, Adrian Ilie si Bogdan Lobont, legendele fotbalului care au inspirat prin perseverenta si dedicare, continua sa spuna povestea fotbalului adevarat, jucat cu pasiune, dedicare si fair-play in noul spot TV al campaniei Timisoreana, care a fost prezentat in cadrul conferintei de presa de astazi.
Timisoreana a sustinut continuu fotbalul romanesc, in ultimii ani desfasurand o serie de campanii care au ramas in mintea si inima suporterilor romani:
  • „Meciul de Legenda” (cu editiile din 2010, 2014 si 2015), „Drumul Mingii” (2011)
  • prima finala de „Cupa Romaniei” jucata pe Arena Nationala (2012)
Campania se desfasoara pana in luna iunie si include printre alte activari dedicate consumatorilor si lansarea unei editii speciale de ambalaje – continand cele mai frecvente 120 de nume din Romania – dedicate iubitorilor de fotbal, dar si o promotie cu premii pentru fanii fotbalului adevarat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Timisoreana isi continua parteneriatul cu Federatia Romana de Fotbal si lanseaza campania “Pentru fotbal adevarat”