Lectură de un minut

08 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Telekom Romania anunta lansarea Mobil Nelimitat, un produs disponibil acum in toata reteaua de magazine Mega Image si Shop&Go

Abonează-te pe  

Produsul inovator Mobil Nelimitat, de la Telekom Romania, le permite clientilor sa se aboneze, in medie, in mai putin de 5 minute, printr-o experienta complet digitala, cu pasi usor de parcurs. Acesta poate fi achizitionat din magazinele Telekom Romania si ale partenerilor, precum si din orice magazin Mega Image sau Shop & Go, in urma unui parteneriat dintre cele doua companii.

Astfel, clientii care achizitioneaza Mobil Nelimitat au acces la servicii imediat dupa introducerea cartelei in telefon si apelarea numarului 1234. Oricand dupa activarea serviciilor valabile initial pentru 30 zile, pot alege sa isi inregistreze numarul online parcurgand cativa pasi simpli pentru a beneficia lunar, fara perioada minima contractuala, de acces la Internet 4G nelimitat, minute si SMS-uri nationale nelimitate, plus 100 de minute internationale fix/mobil – totul la un pret promotional de 6 euro pe luna, TVA inclus (aproximativ 29 lei, TVA inclus). Clientii care nu doresc sa se inregistreze pot utiliza in continuare serviciile pe cartela preplatita, alegand optiunea Mobil Nelimitat.

In magazinele Mega Image si Shop & GO, clientii vor gasi stand-uri cu noul produs ca exemplu si ca sursa de informatie, acesta putand fi achizitionat de la casierie, la pretul stabilit de distribuitor, unde li se vor inmana pliante cu detalii, inclusiv parcursul digital de inregistrare la abonament.
„Demonstram inca o data ca avem resursele necesare pentru a fi creativi, indrazneti, inteligenti si vizionari, Mobil Nelimitat inovand in toti cei patru P ai mixului de marketing: produs, pret, plasament si promovare. In mai putin de cinci minute, in medie, orice client care cumpara Mobil Nelimitat de la un magazin Telekom, Mega Image sau Shop & Go, poate sa treaca la abonament, pe loc, printr-un proces integral digital, usor de urmat. Acesta este un produs telecom cu adevarat revolutionar in Romania, oferindu-le clientilor cel mai usor mod de a deveni abonati”, a declarat Andreas Elsner, Director Executiv Comercial – Segment Rezidential, Telekom Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Telekom Romania anunta lansarea Mobil Nelimitat, un produs disponibil acum in toata reteaua de magazine Mega Image si Shop&Go