Lectură de un minut

19 Jun 2018 - Știri și Noutăți

TAG Heuer deschide in Baneasa Shopping CIty primul magazin din SE Europei

Abonează-te pe  

Partenerul oficial TAG Heuer in Romania este Cellini, care a anuntat deschiderea unicului magazin monobrand din Sud-Estul Europei, al prestigioasei marci de ceasuri elvetiene. Investitia s-a ridicat la 300.000 de euro.

Unitatea este situata la parterul centrului comercial din nordul Capitalei, chiar langa Cellini Grand Boutique. Magazinul TAG Heuer dispune de un design exclusivist si va pune la vanzare mai multe modele de ceasuri din colectiile Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer etc. pot fi gasite de acum in Baneasa Shopping City.

Dragos Nicolae, Managing Partner Cellini Group a completat: “Suntem onorati sa deschidem primul magazin monobrand TAG Heuer din Sud-Estul Europei. Cu atat mai mult cu cat conceptul noului magazin aduce cu sine inovatie si cucereste printr-un design interior si exterior de exceptie, oferind o experienta de shopping unica, alaturi de personalul experimentat gata sa faca cele mai potrivite recomandari in materie de ceasuri.”

Cellini este partenerul principal in Romania al celor mai mari grupuri producatoare de ceasuri si bijuterii din lume. Magazinele Cellini pot fi gasite in Bucuresti (Baneasa Shopping City – 3 magazine, AFI Cotroceni, Bucuresti Mall, Promenada Mall, Mega Mall, ParkLake), Constanta si Ploiesti, precum si online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  TAG Heuer deschide in Baneasa Shopping CIty primul magazin din SE Europei