Lectură de un minut

14 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Taco Bell inaugureaza al patrulea restaurant din Bucuresti

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group, principalul grup din domeniul food service din Romania, anunta deschiderea celui de-al patrulea restaurant Taco Bell, in incinta AFI Cotroceni, din Capitala, in urma unei investitii de aproximativ 450.000 de euro.

Taco Bell, cel mai nou brand din portofoliul Sphera Franchise Group, se lansa pe piata romaneasca in noiembrie anul trecut, oferindu-le fanilor produsele originale de inspiratie mexicana.

Intre timp, brandul si-a extins prezenta locala, prin unitati plasate in principale centre comerciale din Bucuresti. Cu o investitie de aproximativ 450.000 de euro, noul restaurant din AFI Cotroceni dispune de o suprafata de 245 metri patrati (interior si terasa) in zona de food court de la parterul mall-ului.

Unitatea urmareste design-ul Global Explorer, un format international original Taco Bell, dotat cu:
  • bucatarie deschisa, care ii permite fiecarui client sa vada cum este preparata comanda sa
  • acces WiFi nelimitat
  • prize USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile

Restaurantul are o capacitate de 98 de locuri avand mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, oferindu-le fanilor spatiul ideal pentru o experienta inedita, conform filosofiei brandului: „Live Mas”.

Decizia de a continua extinderea brandului in Bucuresti a fost naturala: tinand cont de numarul mare de consumatori din capitala, este, fara doar si poate, inca loc de crestere aici. In plus, chiar de la lansare, fanii au cerut ca Taco Bell sa vina si in AFI Cotroceni, un mall preferat de foarte multe persoane datorita diversitatii mari de optiuni comerciale si de distractie. Abia asteptam, asadar, sa le oferim experienta „Live Mas” care urmeaza sa ajunga foarte curand si in alte orase din tara, acolo unde pregatirile sunt pe ultima suta de metri”, a spus Mark Hilton, CEO Sphera Group.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din domeniul food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de masterfranciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell inaugureaza al patrulea restaurant din Bucuresti