Lectură de un minut

10 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Taco Bell deschide primul restaurant din vestul tarii, in ansamblul mixt Openville, din Timisoara

Abonează-te pe  

Sphera Franchise Group continua planurile de expansiune a brandului Taco Bell la nivel national si deschide un nou restaurant, in ansamblul mixt Openville Timisoara. Acesta este cel de-al patrulea oras la nivel national unde fanii pot gusta produsele originale, de inspiratie mexicana, de la Taco Bell.

La numai o luna de la inaugurarea unitatii din Sibiu, Taco Bell anunta deschiderea restaurantului cu numarul sapte din Romania si primul din vestul tarii. Acesta este amplasat la parterul cladirii de birouri UBC 1, situat in ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locatie de tip inline, care dispune de o suprafata de 200 mp.

Fanii sunt invitati sa descopere acelasi design, Global Explorer, original Taco Bell, care le ofera experienta unica Live Mas: restaurantul este dotat cu bucatarie deschisa, care ii permite fiecarui client sa vada cum este preparata comanda, acces WiFi nelimitat si prize USB pentru incarcarea dispozitivelor mobile. In interior, unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating, iar pe timpul verii, clientii pot lua masa alaturi de prieteni si familie si pe terasa.
Inca de la lansarea brandului pe piata, primim constant mesaje de la fanii din intreaga tara, care ne intreaba cand ajungem si in orasul lor. Iar astazi suntem bucurosi sa le putem raspunde celor din Timisoara ca suntem aici ori de cate ori au pofta de produse cu gust original, de inspiratie mexicana. Si, mai mult decat atat, ca Taco Bell ii asteapta intr-unul dintre principalele destinatii de shopping si entertainment din Romania. In acest moment, avem deja sapte unitati Taco Bell pe harta locala, iar vestile bune vor continua in cursul acestui an”, a spus Costica Misaca, Director General Taco Bell Romania.
Prin deschiderea acestei unitati, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de munca pentru comunitate, noua echipa fiind gata sa preia si sa prepare comenzile fanilor care vor alege Crunchwrap Supreme, deliciosii Tacos, Burritos, Quesadillas sau oricare produs si meniu din oferta.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Taco Bell deschide primul restaurant din vestul tarii, in ansamblul mixt Openville, din Timisoara