Lectură de 2 minute

05 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Supeco a deschis primul supermarket din Satu Mare, ajungand astfel la o retea de 16 magazine in Romania

Abonează-te pe  

Incepand din 4 iulie, satmarenii isi pot face cumparaturile zilnice la Supeco, un nou format de supermarket cu produse locale, magazinul oferind clientilor posibilitatea de a cumpara un cos cu 30 de produse de baza (apa minerala, bere, suc, produse de igiena corporala si de curatenie, cat si alimente) la un pret de doar 49,99 lei, cat si peste 250 de produse sub 1 leu fiecare.

Supermarketul dispune de peste 700 de produse care vin cu reduceri pentru volume mari, dedicate familiilor: cu cat creste cantitatea de produse cumparate, cu atat pretul pe bucata scade. Pentru alte 300 de produse vrac, preturile incep de la 0,29 lei/ 100 grame.

La Supeco, locuitorii din Satu Mare pot gasi o gama larga de produse proaspete si de larg consum: lactate-branzeturi, mezeluri, macelarie, bacanie, panificatie si patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, apa, sucuri, bauturi, produse internationale, produse bio si dietetice, dar si produse non-alimentare de igiena si de intretinerea casei.
“Supeco este un concept unic de magazin, pentru ca totul se investeste in preturi mici. Le putem oferi clientilor aceste preturi mici pentru ca economisim costurile pentru energie si alegem sa nu investim in decoratiuni, publicitate, mobilier sau rafturi. Nu in ultimul rand, facem economie de spatiu, depozitand stocurile direct in magazin si reducem costurile de transport, cumparand de la furnizori locali”, a declarat Eric Bouin, directorul lantului de magazine Supeco.
In total, reteaua de supermarketuri Supeco ajunge astazi la 16 magazine deschise la nivel national. Locuitorii din Bals, Craiova, Focsani, Galati, Giurgiu, Hunedoara, Ramnicu Valcea, Slatina, Targoviste, Baia Mare, Iasi, Gheorgheni, Sibiu, Bucuresti si Cluj sunt deja familiarizati cu ofertele si preturile mici zilnice ale magazinelor Supeco.
La fel ca in celelalte magazine din tara, si la Supeco Satu Mare produsele pot fi achizitionate in pungi biodegradabile, fabricate din amidon de porumb, imprimate cu cerneala non-toxica pe baza de soia, special concepute astfel incat sa se biodegradeze complet, fara sa polueze mediul inconjurator. Despre Supeco Satu Mare:
  • adresa: strada C.S. ANDERCO nr. 1
  • mijloace de transport: autobuzele 2, 14, 15
  • pogramul de functionare:

Luni – sambata: 7:30-21:00 Duminica: 8:00-18:00

  • oferta de produse: 3 800
  • suprafata magazinului: 1 376 m²
  • locuri de munca: 22
  • numar de case: 5
  • numar de locuri de parcare: 78
  • telefon: 0753 015 877

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Supeco a deschis primul supermarket din Satu Mare, ajungand astfel la o retea de 16 magazine in Romania