Lectură de un minut

25 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Specialitatile de ciocolata Ferrero, din nou pe rafturile magazinelor

Abonează-te pe  

Ferrero Romania, filiala locala a grupului italian cu acelasi nume, readuce pe piata la inceputul toamnei specialitatile Ferrero Rocher, Mon Cheri si Pocket Coffee.

In mod unic in industrie, in fiecare vara, dar la o data diferita in fiecare an, determinata de temperaturile ridicate, Ferrero retrage din procesul de distributie catre magazine specialitatile sale de ciocolata; caldura este inamicul ciocolatei si ar putea dauna calitatii extraordinare a acestor produse. Prinurmare vara specialitatile de ciocolata Ferrero nu sunt disponibile la vanzare.

Pe parcursul anului, grupul Ferrero colaboreaza cu aproximativ 1.011 degustatori care analizeaza textura, aroma si gustul individual al specialitatilor. In plus, materiile prime sunt supuse unor testari aprofundate constante, de la momentul recoltarii si ulterior, printr-o serie de procese ce implica verificari si analize regulate ale gustului si ale texturii, inspectii ale furnizorilor si proceduri de siguranta a alimentelor, pentru a asigura controlul absolut asupra materiilor prime.
De la inceputurile in orasul italian Alba, brandurile Ferrero au respectat mereu balanta intre importanta inovatiei si cele mai inalte standarde de calitate. Astfel, Ferrero dedica multa atentie si grija pentru a raspunde cererii consumatorilor. Multumita acestor alegeri, branduri ca Raffaello, Ferrero Rocher, Mon Cheri, Nutella, Kinder sau Tic Tac au devenit astazi unele dintre cele mai cunoscute si apreciate de consumatori.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Specialitatile de ciocolata Ferrero, din nou pe rafturile magazinelor