Lectură de un minut

06 Jun 2018 - Știri și Noutăți

Secom a ajuns in Oradea unde a deschis un magazin propriu

Abonează-te pe  

Compania romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, Secom, a lansat un nou magazin in Oradea. Investitia se ridica la 35 000 de euro. Reteaua proprie de retail ajungE astfel la 14 unitati distribuite la nivel national.

Noul spatiu comercial Secom dispune de o suprafata de 50 metri patrati, situat fiind pe Strada Republicii, numarul 22. Programul dupa care va functiona este de luni pana vineri, de la ora 8.00 la ora 20.00 si sambata de la 9.00 la 14.00.

Clientii vor avea acces la intreg portofoliul Secom:

  • 300 de suplimente alimentare (vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, si o gama speciala de produse pentru copii).
  • 100 de produse cosmetice naturale (Andalou Naturals, dedicate ingrijirii tenului, corpului si parului, brandul comercializat in Romania exclusiv de Secom).

In plus, se va beneficia si de consultanta personalizata, specialistii din magazine fiind farmacisti sau asistenti medicali de farmacie.

Lucia Costea, Managing Partner Secom a declarat: “Oradea este un important centru economic, care traverseza o etapa de dezvoltare extraordinara. Prin deschiderea acestui magazin dorim sa oferim oradenilor solutii naturale care sa ii ajute sa faca fata deopotriva provocarilor si oportunitatilor generate de aceasta evolutie rapida a economiei locale. Consultantii nostri stau la dispozitia oradenilor cu recomandari si sfaturi referitoare la administrarea suplimentelor naturale potrivite. Speram ca prin produsele noastre de calitate vom reusi sa determinam cat mai multi romani sa adopte un stil de viata sanatos si un comportament preventiv, inclusiv prin utilizarea documentata de suplimente alimentare”.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Secom a ajuns in Oradea unde a deschis un magazin propriu