Lectură de un minut

22 Oct 2019 - Știri și Noutăți

Se lanseaza un nou magazin online de imbracaminte

Abonează-te pe  

Brand-ul Eles.ro a fost curand lansat si contine o colectie de haine exclusiviste din Italia. Site-ul contine modele deosebite si in trend de haine, genti si accesorii pentru femei.

Ideea lansarii magazinului online a venit in urma unei cercetari de piata amanuntite in urma careia, fondatoarea magazinului, Eles Diana, a observat o cerere din ce in ce mai mare de rochii si compleuri, bluze si pulovere, geci, paltoane, fuste, pantaloni, genti, incaltaminte de o calitate superioara, la un pret corect.

Acesta contine haine provenite din capitala mondiala a modei, Milano, haine superioare din punct de vedere al raportului calitate/pret. Antreprenoarea si in acelasi timp fondatoarea brand-ului Eles, are o experienta indelungata in moda, fiind absolventa a Facultatii de Brand & Management din Milano din cadrul „Accademia del Lusso”, cu una dintre cele mai bune note.

"Am vrut sa creez un brand pentru femeile care se simt mereu tinere si libere, care sunt indragostite de personalitatea lor puternica. Am adus din Milano, capitala mondiala a modei, haine, genti si incaltaminte care sa reflecte puterea stilului personal, noile trend-uri in materie de moda, dar si mesajul ca femeia poate sa fie cool, fericita si cu o atitudine pozitiva", a declarat Diana Eles, fondatoarea brand-ului Eles.

Pentru a celebra lansarea in Romania, toate comenzile beneficiaza de un discount de 15% in primele 3 saptamani de la lansare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se lanseaza un nou magazin online de imbracaminte