Lectură de un minut

16 Oct 2018 - Știri și Noutăți

Se deschide un restaurant McDonald's in Iulius Mall Timisoara

Abonează-te pe  

Cu 73 de restaurante in 21 de orase din Romania, McDonald’s primeste zilnic peste 200.000 de clienti si are o echipa formata din 5.000 de colegi care se asigura in fiecare zi ca ofera cea mai buna experienta fiecarui client. Cel mai nou restaurant McDonald’s se deschide in centrul comercial Iulius Mall din Timisoara, dupa o investitie de 2,6 milioane de lei.

Noul restaurant McDonald’s este al patrulea din Timisoara si primul restaurant deschis intr-un centru comercial din oras.

Daniel Boaje, Director General Premier Restaurants Romania a declarat: „Noul McDonald’s din Timisoara este al doilea restaurant pe care l-am deschis anul acesta, iar seria deschiderilor continua cu inca 6 restaurante pe care le vom inaugura pana la finalul anului. Timisoara este unul dintre primele orase in care am deschis un restaurant McDonald’s in urma cu peste 20 de ani si este, de asemenea, al doilea oras in care Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a construit o Casa departe de Casa pentru familiile care au copii internati pe termen lung in spitalul Louis Turcanu. Ne bucuram sa fim prezenti, incepand de anul acesta, si in Iulius Mall si promitem sa continuam sa fim alaturi de clientii din Timisoara si de comunitatea locala”.
Intre 12-14 octombrie, clientii care cumpara un Big Mac, un McChicken sau o portie medie de cartofi, primesc un al
doilea produs din acelasi fel din partea casei.
Noul restaurant McDonald’s din Romania este situat in incinta centrului comercial Iulius Mall din Timisoara
(Str. A. Demetriade nr. 1, Timisoara) si este deschis de luni pana duminica, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Se deschide un restaurant McDonald's in Iulius Mall Timisoara