Savonia deschide al doilea magazin din Capitala

Publicat pe 10 August 2017 in Stiri si noutati

Compania Savonia isi extinde reteaua si inaugureaza al doilea magazin cu produse de ingrijire din ingrediente 100% naturale. Deschiderea celei de-a doua unitati se face la 10 ani de la deschiderea primului magazin. Investitia se ridica la 5000 de euro.

Producatorul sapunurilor si cosmeticelor naturale Savonia inaugureaza a doua locatie tot in Capitala, pe bulevardul Mendeleev, nr. 44. Prima oara afacerea a functionat doar online, pentru ca prima locatie offline sa fie deschisa in zona Universitatii din Bucuresti.

Magazinul progresiv l-a citat pe Cristian Unguras, fondatorul afacerii:Magazinul are o suprafata de vanzare de 30 de metri patrati, dublu fata de cealalta unitate pe care o detinem. Insa, in aceasta locatie oferim clientilor posibilitatea de a-si ridica produsele pe care le-au comandat online. Daca ne referim insa la pozitionarea magazinului, nu este o zona cu trafic la fel de ridicat ca la unitatea de la Universitate, insa clientii au o putere de cumparare mai mare”.

Gama de articole din magazin cuprinde un total de 200 de SKU-uri, jumatate dintre acestea fiind parte din productia proprie. Se urmareste ca pe viitor business-ul sa se transforme in franciza.

Sursa foto: facebook Savonia


Mai multe despre

Cosmetice bio, Magazine cosmetice, Cosmetice levantica, Savonia, Magazine produse naturale, Produse levantica

Recomanda

Comentarii: Savonia deschide al doilea magazin din Capitala