„Aceasta inovatie adusa de Ursus Breweries pe piata berii din Romania ne permite sa punem in valoare esenta berii la maximum: acel «ceva» subtil, destul de greu de descris, dar usor de recunoscut, numit «prospetimea gustului». Cum este posibil acest lucru prin berea ta tanc? Berea limpede, proaspat filtrata la rece si nepasteurizata este transferata de pe linia de productie din fabrica direct in locatiile de consum prin intermediul unor tancuri mobile special dezvoltate pentru acest transfer. Odata ajunsa in tancurile din locatii, berea este gata pentru consum. Ea este permanent pastrata cu grija pana la momentul servirii, tancurile din locatii fiind dotate cu o tehnologie care permite mentinerea temperaturii optime. Berea pastrata optim si ferita de lumina pe tot drumul, de la «robinetul ascuns» din fabrica si pana in paharul consumatorului, este o bere care ofera maximum de prospetime a gustului. Adaugand ca berea noastra la tanc are o durata scurta de consum si un termen de valabilitate sub o luna, intelegem ca putem vorbi de prospetime simplu si autentic”, a declarat Sabina Luca, Process & Product Quality Manager.
- Bucuresti: Biutiful, Beert, Draft Pub
- Buzau – O brothers
- Constanta – Library
- Craiova – Downtown
- Targoviste – Towers