Lectură de un minut

23 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Revine proiectul „Cultivat in Romania, specific romanesc” la Lidl

Abonează-te pe  

„Cultivat in Romania, specific romanesc” este singurul proiect de revitalizare a soiurilor romanesti de legume, , unul initiat de Lidl. Oferta se extinde adaugandu-se ardeiul gras ARUM si ardeiul iute JOVIAL, dupa ce anul trecut pe rafturile magazinelor Lidl s-au aflat rosia Buzau 1600 si ceapa rosie de Buzau.

Toate cele 4 soiuri sunt revitalizate in cadrul proiectului „Cultivat in Romania, specific romanesc” si sunt disponibile in comertul modern, doar in magazinele Lidl. Initiativa de revitalizare a soiurilor romanesti de legume este unica pe piata locala de retail.

Aceasta face parte din parteneriatul strategic „Cultivat in Romania, specific romanesc”, derulat impreuna cu Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti si Statiunea de Cercetare-Dezvoltare Legumicola din Buzau.

„Cultivat in Romania, specific romanesc” este un proiect amplu de investitie in agricultura romaneasca, prin care Lidl contribuie la dezvoltarea sustenabila a producatorilor romani. Retailerul dezvolta astfel constant actiuni care vin in sprijinul producatorilor: ofera gratuit consultanta de specialitate, sesiuni de audit si sprijin in rezolvarea problemelor tehnice cu care producatorii se confrunta.

Rosia Buzau1600 alaturi de ardeiul gras ARUM si ardeiul iute JOVIAL vor fi disponibile in magazinele Lidl din intreaga tara, de la sfarsitul lunii iulie, iar ceapa rosie de Buzau va intra in oferta, la sfarsitul lunii august.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Revine proiectul „Cultivat in Romania, specific romanesc” la Lidl