Lectură de un minut

04 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Reteaua PENNY Market ajunge la un numar de 240 de magazine in Romania

Abonează-te pe  

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu o noua unitate in Bucuresti, reteaua ajungand astfel la 240 de spatii deschise in Romania.

Noul magazin PENNY Market din Bucuresti de pe Soseaua Prelungirea Ghencea, Nr. 39 - 41, are un spatiu de vanzare de 811 m2 si o echipa de 14 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi, de luni pana sambata in intervalul 07:00 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00.

Pentru confortul clientilor sai, noul magazin dispune si de un numar de 52 de locuri de parcare, dintre care patru pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune si de o componenta verde, acoperisul fiind prevazut cu panouri fotovoltaice raspunzatoare pentru transformarea energiei solare in energie electrica.

In magazinul din Prelungirea Ghencea se va putea folosi serviciul Apple Pay, recent introdus in Romania. Clientii PENNY Market pot plati la casa contravaloarea cumparaturilor la aceleasi dispozitive contactless pe care le folosesc cand platesc cu cardurile obisnuite de debit sau de credit. Serviciul Apple Pay poate fi accesat cu usurinta prin pornirea WiFi-ului in magazin. La nivel national, toate magazinele PENNY Market ofera clientilor serviciul de WiFi gratuit, cat si posibilitatea efectuarii platilor folosind Apple Pay.
Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.
Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. In cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reteaua PENNY Market ajunge la un numar de 240 de magazine in Romania