Lectură de un minut

11 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Reteaua 1 Minute ajunge la pragul de 40 de unitati, dupa o noua inaugurare

Abonează-te pe  

Dupa inaugurarea unei noi locatii 1 Minute in cladirea de birouri Uniriii View, de catre Lagardere Travel Retail, reteaua ajunge la o retea de 40 de magazine, scrie Magazinul Progresiv.

 

Noua unitate 1 Minute are o suprafata totala de circa 164 metri patrati si este amplasata la parterul cladirii de birouri Unirii View.

Restaurantul ofera o varietate de produse:

  • culinare proaspete (sendvisuri, salate, deserturi, sucuri din fructe proaspat stoarse si produse de patiserie)
  • un segment complementar de produse Convenience (tabac si accesorii, snackuri dulci si sarate, bauturi racoritoare, cafea proaspat macinata, carti si reviste).

Prin deschiderea unui magazin 1 Minute in Unirii View continuam expansiunea retelei in centrul Capitalei si in principalele centre de afaceri. Suntem un retailer cu un know-how solid in dezvoltarea si implementarea conceptelor de tipul Quick Service Restaurant, cafenele si alte concepte Foodservice, atat la nivel local cat si la nivel international, de aceea construim fiecare magazin avand in minte nevoile persoanelor din zona respectiva si ne propunem sa oferim, de fiecare data, o gama adaptata de produse si servicii, eficienta, confort si atmosfera prietenoasa”, a precizat Petruta Ionita, Head of Marketing & Category Management Lagardere Travel Retail Romania.

In Romania, compania este prezenta de peste 20 de ani pe piata comertului din zonele de tranzit cu un portofoliu de opt branduri, dintre care cele mai cunoscute sunt Inmedio, Relay, 1 Minute si So! Coffee.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reteaua 1 Minute ajunge la pragul de 40 de unitati, dupa o noua inaugurare