Lectură de un minut

18 Sep 2018 - Știri și Noutăți

Retailerul Yamamay lanseaza noua colectie de lenjerie intima

Abonează-te pe  

Compania Yamamay prezinta noua colectie de lenjerie intima,  un amestec de culori, imprimeuri si tesaturi premium, care ofera reprezentantelor sexului frumos feminitate, senzualitate si, in acelasi timp, confort.

Varietatea de modele satisface chiar si cele mai exigente gusturi, fiind potrivita oricarei siluete.

Investind constant in cercetare si dezvoltare, Yamamay a reusit sa uneasca moda cu tehnologia pentru a raspunde dorintelor tuturor femeilor de a fi sexy si, in acelasi timp, de a se simti confortabil in lenjeria intima pe care aleg sa o poarte. Astfel, au fost create:

  • sutienele SUPER CUPS realizate special pentru femeile cu busturi generoase. Piesele sunt confectionate din dantela si satin stralucitor, care lasa pielea sa respire; ofera sustinere in partea de jos, acoperind armonios bustul
  • colectia Basic de lenjerie modelatoare: materialul elastic al pieselor subtiaza si modeleaza silueta, mascand micile imperfectiuni si accentuand formele corpului. Disponibile in mai multe culori precum alb, negru, bej sau visinu, colectia Basic este extrem de comoda, iar textura fina a materialului creeaza senzatia unui nou strat de piele.

Colectia de toamna este completata de piese vestimentare elegante si lejere, perfecte pentru serile relaxante. Maiourile, pantalonii scurti din materiale matasoase, placute la atingere, dar si halatele cu imprimeuri tropical glam amintesc de vacantele sub umbra palmierilor si te fac sa te simti sexy si seducatoare in intimitatea casei tale.

Magazinul Yamamay a aparut pe piata in 2016, brandul fiind prezent in ParkLake Shopping Center.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul Yamamay lanseaza noua colectie de lenjerie intima