Lectură de un minut

22 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Retailerul PPT are planuri sa dezvolte zona de online

Abonează-te pe  

Compania infiintata din 2006, PPT -  Preturi Pentru Tine mizeaza pe dezvoltarea in zona de online. Retailerul roman de imbracaminte si incaltaminte o aduce in echipa pe Monica Ciolanel, care a lucra inainte ca Marketplace Manager si International Marketplace Development Manager pentru eMAG.

PPT Preturi pentru tine, singurul retailer antreprenorial romanesc de imbracaminte si incaltaminte a fost plasat de curand in Top 10 retaileri de moda. Asta din punct de vedere al cotei de piata, devenid astfel singurul brand romanesc din topul Euromonitor.

In continua dezvoltare, PPT mizeaza pentru ultimele luni ale lui 2018 pe dezvoltarea zonei de e-commerce si isi intareste echipa cu un specialist de top, Monica Ciolanel care va ocupa functia de Ecommerce Manager. Aceasta are o experienta de 7 ani in e-commerce, dupa ce a ocupat pozitiile de Marketplace Manager si International Marketplace Development Manager pentru eMAG.

Monica Ciolanel a declarat: “Odata cu penetrarea internetului in zonele rurale comportamentul clientilor s-a schimbat si putem sa adresam o piata mult mai larga prin intermediul magazinului online. Legatura dintre offline si online este acum foarte stransa iar clientul prefera sa se informeze online apoi sa incerce produsele offline. Astfel, viziunea PPT este sa oferim din ce in ce mai mult o experinta unitara clientilor intre offline si online”.

Clientii PPT acceseaza oferta folosind dispozitivele mobile. In prezent 82% din traficul de pe www.ppt.ro vine din smartphones si tablete, in crestere cu peste 10% de la inceputul anului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul PPT are planuri sa dezvolte zona de online