Retailerul Pinum a deschis in Romania cel mai mare showroom din Europa de Est

Publicat pe 23 Iunie 2017 in Stiri si noutati

Producatorul de usi, ferestre si parchet, Pinum Doors & Windows, sarbatoreste 25 de ani prin deschiderea unui showroom de 1000 de mp in Romania, cel mai mare din Europa de Est. Investitia ajunge la 400.000 de euro.

Pinum isi incepe povestea in 1981 cand se facea un parteneriat intre compania Nusco Porte si o fabrica de mobila din Pipera, urmand ca in 1992 sa se infiinteze Pinum Productie. Compania a preluat din 2002 zona de productie din Pipera.

Unitatea este localizata la adresa sos. Pipera, nr. 48 si adaposteste produse din gama premium pentru marci italiene, exclusive pe piata din Romania.

Wall-street.ro il citeaza pe Francesco Curcio, director executiv in cadrul Pinum Doors & Windows: “Mizam pe un plus de 15% in afaceri, evolutie prognozata ca urmare a extinderii activitatii la nivel local, prin deschiderea unei noi linii de productie de solutii PVC, extinderea retelei de distributie, a showroom-ului din zona Pipera, cat mai ales a accesarii de noi piete, cea mai mare provocare fiind cea a Statelor Unite”. Declaratia a fost facuta in cadrul evenimentului organizat cu ocazia implinirii a 25 de ani de prezenta a companiei in tara.

Gama de produse Pinum include mai mult de 500 de modele de usi, ferestre si parchet accesibilie atat proiectelor de tipul Prima Casa, cat si constructiilor de lux. Retailerul mizeaza pe o crestere de 15% in afacere. Pronosticurile sunt bazate pe extinderea showroom-ului din Pipera, dar si pe noile contracte de export care vizeaza extinderea pe piata europeana.

Sursa foto: facebook.com


Mai multe despre

Parchet, Usi, Ferestre, Showroom, Pinum

Recomanda

Comentarii: Retailerul Pinum a deschis in Romania cel mai mare showroom din Europa de Est

Cataloage si oferte