Retailerul Mega Image a mai deschis doua magazine

Publicat pe 10 Octombrie 2016 in Stiri si noutati

Mega Image anunta inaugurarea a inca doua magazine in Capitala.

mega imageCele doua maagzine sunt situate la adresele:

  • Mega Image Veteranilor - este situat in Bucuresti, sector 6, Str. Veteranilor nr. 20 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 338 metri patrati.
  • Mega Image Giurgiului 3 - este situat in Bucuresti, sector 4, Sos. Giurgiului nr. 118 si are o suprafata de vanzare de aproximativ 382 metri patrati.

Mega Image isi extinde in mod constant reteaua de magazine, ajungand acum la 490 de locatii si patrunde astfel tot mai mult in proximitate, devenind unul dintre cei mai puternici jucatori din retail ce se apropie din ce in ce mai mult de clienti, pe un teritoriu familiar acestora, usurandu-le astfel modul de a-si realiza cumparaturile.

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu o retea ce cuprinde in prezent 490 magazine in judetele Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Unitatile sunt sub marcile Mega Image (220), Shop&Go (268), Gusturi Romanesti (2).

Retailerul Mega Image si-a propus sa ofere consumatorilor, in fiecare zi, servicii de calitate si o gama variata de produse hranitoare, sanatoase si sigure, la preturi accesibile.

Mega Image face parte din Ahold Delhaize Group, companie internationala ce opereaza in prezent pe trei continente.


Mai multe despre

Supermarketuri, Mega Image, Magazine noi, Bucuresti, Magazine Mega Image

Recomanda

Comentarii: Retailerul Mega Image a mai deschis doua magazine

Cataloage si oferte