Lectură de un minut

03 Aug 2018 - Știri și Noutăți

Restaurantul Spartan din Mega Mall se redeschide

Abonează-te pe  

Lantul de restaurante de tip fast-food Spartan a redeschis de curand locatia din centrul comercial Mega Mall din Capitala. Investitia a ajuns la aproximativ 110.000 euro.

In primele trei zile de la inaugurare s-au inregistrat vanzari in valoare de aproape 10.200 euro si un trafic de 1.679 de clienti.

Razvan Nanus, Director General al Rerum Food S.R.L., companie prin intermediul careia a obtinut franciza Spartan a declarat: “Avem planuri mari pentru aceasta unitate si cred ca pentru a avea succes, foarte importanta este respectarea principiilor francizei. Experienta pe care am acumulat-o in cei doi ani de cand ma ocup de restaurantul Spartan din Cora Pantelimon, cred ca ma va ajuta extrem de mult sa aduc aceasta unitate acolo unde ne dorim, in termeni de profitabilitate, in cel mai scurt timp”.

Restaurantul are o suprafata de 60 metri patrati in zona de food-court a centrului comercial, in apropierea restaurantului KFC, iar in ziua redeschiderii preparatul vedeta din punct de vedere al cererii a fost souvlaki.

Lantul de restaurante a fost fondat in 2012 si numara 39 de restaurante, dintre care 15 sunt restaurante proprii si alte 24 sunt in sistem de franciza, deschise in capitala si in 22 de orase din tara: Suceava, Alba Iulia, Arad, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Botosani, Galati, Braila, Focsani, Targu-Jiu, Craiova, Pitesti, Turnu-Severin, Deva, Ramnicu Valcea, Baia Mare, Piatra Neamt, Constanta, Bacau si Bistrita.

Razvan Nanus il are asociat in Rerum Food – compania prin intermediul careia a obtinut franciza “Spartan” – pe Dragos Safta, 37 de ani, cu experienta atat ca antreprenor, cat si ca angajat timp de 7 ani intr-o mare companie de telecomunicatii.

Citeste si:
Valentine's sau Dragobete? Ce reduceri și promoții au pregătit retailerii din malluri în perioada 14-24 februarie
Valentine's sau Dragobete? Ce reduceri și promoții au pregătit retailerii din malluri în perioada 14-24 februarie
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Restaurantul Spartan din Mega Mall se redeschide