Restaurantul BistroMar se extinde in urma unei investitii de circa 50.000 euro

Publicat pe 16 Ianuarie 2019 in Stiri si noutati

BistroMar, restaurant care ofera cea mai bogata gama de specialitati din peste salbatic, de acvacultura si fructe de mare, exclusiv marca Alfredo Seafood, si-a extins suprafata cu 30 metri patrati, in urma unei investitii de aproximativ 50.000 euro.

BistroMar, care este situat in incinta Pietei Floreasca, pe strada Banul Antonache nr. 41, va dispune acum de un spatiu de 80 metri patrati si de 55 de locuri. Restaurantul a fost deschis la inceputul anului 2018 si are la baza o idee inedita: un Gourmet Bistro care functioneaza atat ca restaurant, cat si ca magazin fanion de desfacere al Alfredo Seafood pe partea de produs proaspat si ambalat.

“Am decis sa ne extindem datorita cererii din ce in ce mai mari. Ma bucura extrem de mult sa vad ca oamenii apreciaza pestele proaspat, calitatea si gustul preparatelor, precum si atmosfera de la BistroMar. Asadar, am hotarat sa marim spatiul pentru a nu se crea aglomeratie si pentru a le oferi clientilor nostri tot confortul, la fel ca pana acum. In ce priveste meniul, pestele salbatic si fructele de mare vor continua sa fie pe primul loc”, a declarat Mihai Cristian Darmanescu, Director General BistroMar si fondator Alfredo Seafood.

Odata cu marirea spatiului, BistroMar a:
  • lansat si o gama noua: caviarul Alfredo Seafood, un produs de calitate de top, provenit de la somonul salbatic de Alaska. Printre noutatile din meniul BistroMar se numara:
  • largit gama de soiuri de peste salbatic cu specii cum ar fi: amberjack, halibut, unditar, grouper, dentex, crevetii salbatici de Sicilia – Carabiniero, midiile romanesti si rapanele de Marea Neagra.
Restaurantul imbina conceptul de live cooking (specialitati pregatite pe loc, chiar in fata clientilor), cu un decor urban si o atmosfera marina extrem de relaxata, unde poti savura preparatele realizate dupa retetele unor bucatari experimentati. Acestea pot fi consumate pe loc sau luate la pachet, in regim take away.
Conceptul BistroMar integreaza si o pescarie. Un atu al acesteia este varietatea extrem de bogata de peste salbatic dintre care o parte sunt produse ultra proaspete, pescuite si transportate in tara in intervale ce variaza intre 10 si maximum 60 de ore. Specialitatie marine si oceanice inedite, pescuite cu doar cateva ore inainte, sunt in vitrina de gheata de unde pot fi alese de clienti. Sunt vandute atat produse proaspete cat si congelate, ambalate sau vrac.
BistroMar este un restaurant pe baza de specialitati din peste si fructe de mare, deschis la inceputul anului 2018. Acesta functioneaza intr-un concept integrat, fiind si primul magazin de desfacere a produselor marca Alfredo Seafood, brand cu o experienta de circa 20 ani in selectarea, importul, prelucrarea si distributia produselor de peste si fructe de mare de cea mai buna calitate. Mai multe detalii despre concept, meniu si oferte speciale, pot fi gasite accesand www.bistromar.ro.


Mai multe despre

Pescarie, Restaurant, BistroMar

Recomanda

Comentarii: Restaurantul BistroMar se extinde in urma unei investitii de circa 50.000 euro