Lectură de 2 minute

11 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Replay lanseaza in Romania colectia capsula Tribute - Tupac - in editie limitata

Abonează-te pe  

Colectiile Tribute sunt dedicate persoanelor care au devenit adevarate icon-uri prin inovatie si au contribuit la crearea unei lumi mai bune prin talentul lor inegalabil.

Replay lanseaza in Romania colectia Tribute - Tupac, in editie limitata, si aduce astfel un omagiu marelui rapper american Tupac Shakur. Toti impatimitii de fashion, dar si fanii muzicii lui Tupac se vor putea bucura de piese vestimentare inspirate din opera si viata faimosului cantaret.

Tribute este o serie de colectii capsula in editie limitata, inspirate din viata unor mari personalitati din trecut, care continua sa inspire generatii intregi. Dupa succesul de care s-a bucurat colectia dedicata lui Nirvana, Replay aduce acum un omagiu celebrului rapper si poet, Tupac Shakur.

Tupac este unul dintre cei mai emblematici rapperi din lume, care a vandut peste 75 milioane de discuri, iar muzica lui continua sa rasune in boxele tinerilor, adolescentilor, dar si a adultilor care au crescut pe ritmurile sale. La mai bine de 20 de ani de la moartea sa, Tupac ramane, astfel, un militant pentru dreptate, un activist in lupta impotriva abuzului de putere, a opresiei si a rasismului.

Designul pieselor vestimentare cuprinde fragmente din versurile lui Tupac desenate manual, precum si fotografii emblematice cu imaginea rapper-ului. Intreaga colectie este presarata cu insertii si detalii metalice, dar mai ales cu accente aurii, reprezentative pentru imaginea faimosului cantaret.

  • Tricourile pentru barbati sunt confectionate din materiale naturale si confortabile, si sunt realizate prin imbinarea unor taieturi si cusaturi specifice, inspirate din peisajul urban.Tricourile din colectia pentru femei se aliniaza, si ele, acelorasi trenduri.
  • In colectia Tribute - Tupac designerii au inclus si jachete de blugi, atat pentru femei cat si pentru barbati, care se integreaza perfect in look-ul urban. Jachetele sunt decorate cu printuri speciale, colorate, amplasate pe partea din spate.
  • Accesoriile de tip streetwear din cadrul acestei colectii vin sa completeze look-ul: de la tenisi, disponibili pe negru, alb, sau argintiu, la sepci decorate in acelasi stil cu piesele vestimentare.

Aceasta colectie limitata va fi disponibila in Romania de la jumatatea lunii iulie, in magazinele Replay din AFI Cotroceni si ParkLake Shopping Center. In Romania Replay este prezent prin The Fashion Company.

Citeste si:
Planuri de expansiune pentru retailerul Replay, care va deschide noi magazine monobrand, inclusiv in Romania, pana in 2021
Planuri de expansiune pentru retailerul Replay, care va deschide noi magazine monobrand, inclusiv in Romania, pana in 2021
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Replay lanseaza in Romania colectia capsula Tribute - Tupac - in editie limitata