Lectură de un minut

29 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Rețeaua Penny Market se extinde cu inca doua unitati la nivel national

Abonează-te pe  

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu doua unitati care se vor inaugura in localitatile Macin si Vicovu de Sus, reteaua ajungand astfel la 244 de spatii deschise in Romania.

Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. In cadrul procesului de remodelare, accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.

In luna august Penny Market va deschide:
  • Penny Market Vicovu de Sus (judetul Suceava), aflat pe Str. Calea Cernauti, nr. 211 H, cu o echipa de 14 de angajati, o suprafata de vanzare de aproximativ 888 m2, 58 de locuri de parcare si patru case de marcat. Magazinul este deschis de luni pana sambata in intervalul 07:30 – 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00.
  • Penny Market Macin (judetul Tulcea), pe strada Brailei, nr. 2A. Cei 16 angajati isi asteapta clientii de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica in intervalul 08:00 - 20:00 in magazinul cu o suprafata de vanzare de 817 m2, 79 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat.
Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce provin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.
PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY Market in Romania este alcatuita din 244 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.500 de angajati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Rețeaua Penny Market se extinde cu inca doua unitati la nivel national