Lectură de 2 minute

24 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Programul RABLA pentru Electrocasnice de la Altex

Abonează-te pe  

ALTEX participa si la aceasta editie a Programului RABLA pentru Electrocasnice, finantat de Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu, sustinand inlocuirea echipamentelor electrice si electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic.

ALTEX scade din pretul final valoarea voucherului din Program, dand astfel posibilitatea clientilor sa isi poata achizitiona la pret redus produsele preferate cu performanta energetica superioara incluse in program:

  • televizoare
  • masini de spalat rufe
  • frigidere
  • combine frigorifice
  • lazi frigorifice
  • congelatoare
  • masini de spalat vase
  • aparate de aer conditionat, inclusiv aparate de aer conditionat portabile), beneficiind de ofertele ALTEX si, in acelasi timp,
De exemplu, cu numai 299.9 lei clientii pot sa cumpere din magazinele ALTEX televizorul VORTEX LED cu diagonal de 81 cm, A+, in limita stocului disponibil, beneficiind de promotiile noastre si de vaucher in conditiile Programului”, explica Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX Romania.
Clientii elegibili conform ghidului Programului, care s-au inscris corect in aplicatia informatica, vor primi un mesaj de confirmare, un numar unic al inscrierii si un cod unic de accesare a inscrierii care trebuie transmis reprezentatului magazinului la cumpararea electrocasnicelor.
Cu toate ca inscrierea in program este simpla si la indemana oricarui client realizandu-se in aplicatia informatica, consultantii nostri din magazine vor acorda suport clientilor care au nevoie, oferind acces la ghidul Programului si clarificari astfel incat clientii sa introduca corect informatiile solicitate in aplicatie.”, adauga Edvin Abdulachim, Director Comercial ALTEX Romania.
Clientii inscrisi in program vor beneficia de ofertele ALTEX, scazand valoarea voucherului din pretul final in factura din pretul de comercializare cu TVA, in schimbul predarii unui echipament uzat echivalent. Preluarea echipamentului uzat se face gratuit, schimbul facandu-se in sistem 1:1, in cadrul aceleiasi categorii de produs, cu exceptia masinilor de spalat vase pentru care se poate preda orice alt electrocasnic din program.
Vaucherele se acorda de catre Ministerul Mediului prin Administratia Fondului pentru Mediu pentru achizitionarea de echipamente electrice si electronice de uz casnic
• 200 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A++ si pentru televizoare cu eficienta energetica A,
• 300 lei pentru masini de spalat rufe cu eficienta energetica A+++, pentru masini de spalat vase cu eficienta energetica A++ si pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice/congelatoare cu eficienta energetica A++,
• 400 lei pentru masini de spalat vase cu eficienta energetica A+++, pentru aparate de aer conditionat, inclusiv aparate de aer conditionat portabile, cu eficienta energetica la racire (A+++/ A++) si pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lazi frigorifice/congelatoare cu eficienta energetica A+++ si pentru televizoare cu eficienta energetica A++ si A+++.
Vaucherele sunt valbile 15 zile de la emitere, putand fi oricand folosite in aceasta perioada in magazinele ALTEX. Eficienta energetica a echipamentelor aprobate poate fi modificata doar de la o clasa energetica superioara la o clasa energetica inferioara, pana in momentul utilizarii voucherului, cu modificarea corespunzatoare a valorilor aferente.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul RABLA pentru Electrocasnice de la Altex