Programul de fidelitate ”Mereu Flanco” ajunge si in mediul online

Publicat pe 19 August 2015 in Stiri si noutati

La doi ani de la lansarea cardului de fidelitate pentru cumparaturi din magazine, Flanco extinde programul si pentru achizitii de pe site-ul oficial al retailerului.

Programul ofera clientilor oportunitatea de a acumula puncte la fiecare achizitie, indiferent de valoarea cumparaturilor, pe care le pot utiliza apoi la procurarea produselor comercializate de Flanco, asta cu o reducere bonus de pret ce poate ajunge pana la 100%. Datele de pana acum : 400.000 de clienti Flanco au deja carduri de fidelitate, discounturi ce pot ajunge si la 100% din valoarea produselor cumparate, un punct de fidelitate pentru fiecare leu cheltuit la Flanco.

”Prin programul de fidelitate ne dorim sa fim aproape de clientii care se intorc in magazinele noastre sau pe www.flanco.ro. De la lansare pana in prezent, am acordat reduceri prin punctele de fidelitate in valoare de 3 milioane de lei. “Mereu Flanco” se bucura de mare succes in randul clientilor nostri, avem deja 120.000 de clienti care au utilizat cel putin o data punctele acumulate”, spune Dragos Sirbu, CEO Flanco Retail.

O parte importanta din vanzarile noastre vine din online, prin urmare, a fost un pas firesc sa extindem programul si pentru clientii care fac cumparaturi de pe flanco.ro.”

La inscrierea in Programul de fidelitate, clientii Flanco primesc 1000 de puncte cadou de bun-venit. De asemenea, pe langa punctele acumulate prin cumparaturi, clientii ce detin carduri de fidelitate Flanco primesc alte 1000 de puncte cadou de ziua lor, precum si puncte suplimentare sau discounturi in cadrul campaniilor de fidelizare periodice sau de Sarbatori.

Am optimizat utilizarea programului pentru cumparaturile de pe www.flanco.ro, astfel incat folosirea punctelor de fidelitate sa fie o experienta simpla si rapida. Utilizatorul trebuie doar sa introduca numarul cardului la finalizarea comenzii, apoi sa aleaga numarul de puncte pe care doreste sa le utilizeze si, in cel mai scurt timp, va beneficia de reducerea binemeritata.” adauga Dragos Sirbu.

Programul Mereu Flanco poate fi cumulat cu alte promotii, cu exceptia unor campanii nationale ce vor fi comunicate la momentul respectiv.


Mai multe despre

Electronice, Electrocasnice, Flanco, Carduri de fidelitate

Recomanda

Comentarii: Programul de fidelitate ”Mereu Flanco” ajunge si in mediul online

Cataloage si oferte