Lectură de 2 minute

03 Apr 2019 - Știri și Noutăți

Programul Daikin Buy Back continua si in 2019

Abonează-te pe  

Daikin Romania desfasoara pentru al doilea an consecutiv programul Buy Back pentru inlocuirea vechiului aparat de aer conditionat cu unul superior din punct de vedere energetic. 

Orice sistem de aer conditionat, indiferent de brand, poate fi schimbat in perioada 25 martie-30 iunie 2019 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, oferindu-se o reducere in valoare de 400 de lei la achizitionarea unui aparat Daikin performant. Prin aceasta campanie, Daikin atrage atentia asupra impactului major pe care un aparat vechi il are pentru sanatatea utilizatorilor si incurajeaza reciclarea sa responsabila, astfel incat sa nu afecteze mediul inconjurator.

In cadrul Daikin Buy Back, partenerii Daikin Home Comfort Expert si operatorii locali parteneri ai Asociatiei RoRec se ocupa de preluarea si reciclarea responsabila a vechiului sistem. Materiile prime secundare obtinute in urma proceselor tehnologice se reintroduc in circuitul economic, prevenind irosirea resurselor primare. In plus, partenerii Daikin Home Comfort Expert preiau si se ocupa de distrugerea in siguranta a freonului, substanta nociva pentru stratul de ozon din atmosfera.
„Misiunea Daikin este de a oferi in permanenta cele mai avansate tehnologii si solutii pentru a atinge un nivel maxim al eficientei si confortului. Iar programul Buy Back este o initiativa care se inscrie firesc in aceasta promisiune. Continuam sa incurajam grija fata de mediul inconjurator si oferim celor care se inscriu in campanie posibilitatea sa achizitioneze, si anul acesta, la un pret preferential, un aparat de aer conditionat din clase energetice superioare. Cu fiecare echipament vechi reciclat contribuim la un mediu curat si sanatos”, a declarat Alexandru Rusu, Residential Sales Manager Daikin Romania.
Programul Buy Back se desfasoara exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert, asigurand dezinstalarea vechilor aparate si instalarea celor nou achizitionate, dar si multe alte servicii, de la consiliere, recomandari si solutii personalizate pana la service si intretinere. In plus, prin noul program Stand By Me, clientii pot solicita o serie de servicii suplimentare post-vanzare, precum extinderea gratuita la 5 ani a garantiei pentru piesele de schimb.
Cu o experienta de peste 90 de ani in proiectarea si fabricarea de tehnologii de incalzire si racire, Daikin este lider de piata in tehnologia pompelor de caldura. In Europa, compania are aproximativ 7.000 de angajati si mai multe fabrici de productie cu sediul in Belgia, Cehia, Germania, Italia, Turcia si Marea Britanie. Daikin este pe piata din Romania din 1994, avand in prezent 42 de angajati si o retea complexa de distribuitori, axati pe solutii comerciale, industriale si rezidentiale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Programul Daikin Buy Back continua si in 2019