Program de nutritie pentru copiii din Romania, de la Selgros

Publicat pe 30 Martie 2017 in Stiri si noutati

Retailerul Selgros Cash&Carry anunta demararea unui program educativ de nutritie pentru copiii din scolile din Romania. Acesta este sustinut impreuna cu Chef Cezar.

Programul se numeste „Sanatatea incepe din farfurie”. In cadrul acestuia 1100 de elevii din Capitala participa la eveniment. Acestia sunt educati sa manance sanatos si sa deprinda obiceiuri de nutritie in acest sens.

Anul trecut, la initiativa Selgros au luat parte la acest proiect peste 7300 de copii din clasele 0-IV, din 14 judete din tara, inclusiv din Capitala.

Conform retail-fcmg.ro, chef Cezar Munteanu, in calitate de Senior Lecturer in cadrul American Hotel Academy, Lector colaborator al Academiei Culinare “Exclusive” din Moscova si Chef-Rotisseur-Baillage de Roumanie va lua parte la fiecare din cursurile sustinute in cele 21 de scoli unde proiectul va fi in desfasurare. Acesta va face prezentari interactive despre alimente, in special fructe si legume. Scopul este sa ii educe pe cei mici sa evalueze produsele si sa faca alegeri mai bune in ceea ce priveste alimentatia lor. In plus, li se vor oferi materiale informationale pentru acasa.

Scoala Gimnaziala nr. 85, Scoala Gimnaziala „Aurel Iancu”, Scoala Gimnaziala nr. 167 si Olga Gudynn International School sunt locatiile din Capitala.

Selgros Cash&Carry Romania are unitati deschise in judetele Bucuresti, Craiova, Oradea, Brasov, Constanta, Galati, Iasi, Cluj, Targu Mures, Ploiesti, Timisoara, Bacau, Braila, Arad, Suceava. Un jucator important pe piata de retail si comert, Selgros Romania opereaza la nivel national din 2001. Din 2011, compania face parte din Transgourmet Holding AG.

Sursa foto: facebook Selgros Romania.


Mai multe despre

Sanatate, Selgros, Selgros romania, Nutritie, Educatie

Recomanda

Comentarii: Program de nutritie pentru copiii din Romania, de la Selgros