Profihairshop continua extinderea si deschide inca un magazin in Iasi

Publicat pe 5 Iulie 2018 in Stiri si noutati

Retailerul Profihairshop, specializat in vanzarea de produse profesionale pentru ingrijirea parului si corpului anunta pentru luna iulie deschiderea celui de-al doilea magazin din Iasi. Acesta va fi al 28-lea din cadrul retei.

Magazinul are o suprafata de 60 de metri patrati si este inaugurat in complexul comercial Iulius Mall Iasi, investitia ajungand la 120.000 de euro.

Klaus Reisenauer, partener in cadrul Profihairshop a fost citat de wall-street.ro: “Pentru anul acesta avem in plan un numar total de circa 4 deschideri de magazine, dintre care cele din Timisoara si Iasi au constituit prioritatile pentru prima jumatate a anului. Pentru urmatoarea noastra deschidere din an ne vom orienta catre Oradea, unde vom lansa un magazin in cadrul strip mall-ului Prima Shops. Produsele cosmetice profesionale de ingrijire a parului continua sa reprezinte cca 5-7% din totalul pietei de ingrijire personala, comparativ cu peste 15% in alte tari europene, iar aceste procente ne ofera o imagine despre potentialul de dezvoltare al brandului Profihairshop".


Mai multe despre

Profihairshop, Iulius mall iasi, Magazine produse ingrijire par

Recomanda

Comentarii: Profihairshop continua extinderea si deschide inca un magazin in Iasi