Lectură de 2 minute

28 Nov 2019 - Știri și Noutăți

Produse Star Wars disponibile in magazinele Kaufland

Abonează-te pe  

Craciunul vine anul acesta la Kaufland in atmosfera fantastica din Star Wars. Sub mottoul: „Craciunul, mai bun ca niciodata”, Kaufland lanseaza o campanie promotionala dedicata sarbatorilor de iarna intr-o tematica inspirata din celebra serie de filme a lui George Lucas, care a cucerit inimile a milioane de fani de-a lungul timpului.

Pentru a marca noul film „Star Wars: Skywalker - Ascensiunea“, care va rula in cinematografe incepand cu 20 decembrie 2019, Kaufland incepe colaborarea cu Disney si aduce pentru fanii seriei o multime de surprize, printre care:

  • cartonase colectionabile cu personajele preferate
  • o aplicatie, disponibila in Google Play si App Store
  • o colectie inedita de articole din lumea Star Wars: tricouri, cani si jucarii
Incepand cu data de 27 noiembrie, clientii Kaufland pot colectiona cele 48 de cartonase cu personaje din episoadele I – IX ale indragitei serii Star Wars. Fiecare dintre acestea se regaseste si intr-o varianta holografica.
Avem zilnic sansa sa alegem binele, in toate provocarile pe care le intampinam. Anul acesta ne-am propus sa aducem impreuna spiritul Craciunului si al Star Wars, intr-o poveste cu si despre puterea darului si a binelui pe care il putem face fiecare dintre noi“, a declarat Valer Hancas, Director Comunicare & Corporate Affairs Kaufland Romania.
La fiecare 50 de lei cheltuiti in magazin, clientii primesc automat un plic de culoare albastra cu doua cartonase colectionabile Star Wars, care pot fi obtinute si la achizitionarea anumitor produse asociate campaniei, semnalizate in revista saptamanala Kaufland si la raft. Cartonasele din campania de tip colectie sunt disponibile si in plicuri de culoare gri si pot fi cumparate la pretul de 2 lei/set. Acestea pot fi adunate intr-un album special, disponibil la pretul de 9,99 lei. Albumul contine, pe langa cele 48 de spatii pentru cartonase, si 4 etape de invatare pentru cei care vor sa stie cum sa foloseasca Forta, sub forma de exercitii si informatii utile pentru parcurgerea intregului traseu, de la novice la initiat.
In magazine va exista un spatiu special destinat tuturor produselor incluse in campanie, inclusiv ochelarii VR dedicati aplicatiei K Master, ce pot fi achizitionati la pretul de 9,99 lei.

Kaufland lanseaza in Romania si prima colectia de haine inspirate din Star Wars, disponibila exclusiv in magazinele sale
In magazinele Kaufland din Romania va fi disponibila prima serie de articole vestimentare pentru femei, barbati si copii, special conceputa cu ocazia campaniei Star Wars, ce include haine de zi si pijamale cu modele inspirate din noul film. Toate articolele sunt fabricate din bumbac organic, iar ambalajele sunt realizate din materiale sustenabile.
Pentru a descoperi personajele preferate din Star Wars si a se bucura de tombole cu premii galactice, precum si de multe alte surprize, Kaufland a pregatit pentru clientii sai evenimente dedicate, in mai multe magazine din tara.
Calendarul evenimentelor in magazinele Kaufland:
- Bucuresti, magazinul din Barbu Vacarescu, nr. 120-144 – 3 decembrie, ora 18:00
- Constanta, magazinul din bulevardul Aurel Vlaicu, nr.218 – 4 decembrie, ora 18:00
- Timisoara, magazinul din strada Damaschin Bojinca, nr. 4 – 7 decembrie, ora 18:00
- Cluj, magazinul din strada Fabricii, nr.12 – 8 decembrie, ora 18:00
- Iasi, magazinul din strada Pacurari, nr.86M – 9 decembrie, ora 18:00

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produse Star Wars disponibile in magazinele Kaufland