Lectură de un minut

20 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Produse noi in portofoliul retailerului evoMAG

Abonează-te pe  

Retailerul evoMAG isi extinde portofoliul cu o noua categorie de produse. Mai exact se introduce la vanzare vehicule electrice, estimandu-se ca pana la finalul anului sa se inregistreze venituri de peste 300.000 de euro din vanzarea de trotinete electrice, biciclete electrice, hoverboard-uri, skateboard-uri electrice si monocicluri electrice.

 

Mihai Patrascu, CEO evoMAG a fost citat de electroretail: „Am lansat noua categorie pe fondul unui apetit tot mai mare pentru achizitii de produse care permit desfasurarea de activitati in aer liber. Astfel, am inclus in oferta evoMAG trotinete electrice, biciclete electrice, hooverboard-uri, skateboard-uri electrice si monocicluri electrice de la peste 40 de producatori si suntem in masura sa oferim o gama variata de astfel de produse, la preturi accesibile, potrivite nevoilor clientilor nostri”.

Noua categorie cu vehicule electrice cuprinde peste 300 de modele destinate copiilor, tinerilor si adultilor.

evoMAG pune la dispozitia clientilor si posibilitatea testarii produselor din noua categorie, fiind singurul magazin online din Romania care ofera aceasta lucru.Cei interesati pot opta pentru un test-drive pentru cele 40 de modele de trotinete electrice, biciclete electrice, skateboard-uri electrice, monicicluri electrice si hooverboard-uri.

Sambata, 21 iulie, la showroom-ul evoMAG din Splaiul Unirii, nr. 257-259 are loc urmatorul test-drive. Urmatorul, de altfel si ultimul este programat pe 18 august.

Sursa foto facebook evoMAG

Citeste si:
Concurența a autorizat preluarea Aqua Bilbor de către Prime Capital Invest și grupul din care fac parte Agro-Chirnogi și Maria Trading
Concurența a autorizat preluarea Aqua Bilbor de către Prime Capital Invest și grupul din care fac parte Agro-Chirnogi și Maria Trading
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Produse noi in portofoliul retailerului evoMAG