Lectură de un minut

11 Mar 2019 - Știri și Noutăți

Primul showroom unde este disponibil serviciul eMAG Express, deschis la Pitesti de eMag

Abonează-te pe  

eMAG a inaugurat pe 1 martie, la Pitesti, primul showroom care le ofera clientilor mai multa autonomie prin intermediul noului serviciu eMAG Express, care le permite clientilor sa ridice produsele direct de la raft, fara ajutorul unui consultant, anunta Wall-Street.ro.

 

Cu o suprafata de 460 de metri patrati, noul showroom este amplasat in incinta Pitesti Retail Park, Galeria Auchan Bradu.

Serviciul eMAG Express, care le ofera clientilor mai multa autonomie, este disponibil pentru urmatoarele game de produse:

  • electrocasnice mici
  • accesorii
  • ingrijire personala

Pe fondul dezvoltarii accelerate a orasului Pitesti, ca rezultat a numeroase investitii private, eMAG vine in sprijinul clientilor sai cu un spatiu mult mai mare, amplasat in cel mai important si modern centru comercial din localitate. In premiera pentru modelul promovat in showroom-urile eMAG, introducem la Pitesti serviciul eMAG Express, menit sa eficientizeze procesul de cumparare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fara implicarea consultantilor din magazin,” a declarat Silviu Gugui, director retail eMAG.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul showroom unde este disponibil serviciul eMAG Express, deschis la Pitesti de eMag