Lectură de un minut

31 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Primul magazin Kaufland deschis in mediul rural

Abonează-te pe  

Noul magazin este situat in comuna Crevedia, retailerul ajungand astfel la o retea de 125 de magazine la nivel national. Prin aceasta deschidere, Kaufland marcheaza extinderea si in mediul rural. Unitatea are o suprafata totala de 3.300 de metri patrati, din care cea de vanzare de 2.900 de metri patrati si se afla pe Sos. Bucuresti - Targoviste, nr. 232, A1.

 

Spatiul dispune de parcare cu o capacitate de pana la 250 de locuri pentru masini, la care se adauga 10 rastele pentru biciclete.

Prin deschiderea acestui nou magazin, Kaufland, unul dintre cei mai mari angajatori privati din Romania, creeaza 70 de noi locuri de munca si sprijina astfel dezvoltarea comunitatii locale.

Ca noutate, hipermarket-ul din Crevedia ofera clientilor un raion special cu peste proaspat, iar in galeria comerciala magazinul include o farmacie si pentru iubitorii de deserturi, o cofetarie cu gelaterie. Printre celelalte raioane disponibile se numara cele de legume-fructe, raion de produse To Go, vitrina cu produse proaspete si servire asistata, brutarie, alimente de baza, dulciuri, bauturi, drogherie si produse nealimentare.

La Biroul de Informatii din cadrul magazinului, clientii pot gasi si un Tabac Shop, un concept premium nou la nivel de Kaufland. Spatiul este integrat in Biroul de Informatii, are 15 mp si ofera un sortiment de peste 200 articole din tutun – precum tigari standard, trabucuri si tigari de foi, tigari electronice si diferite accesorii. Mai mult decat atat, clientii magazinului vor avea la dispozitie si buticul de frumusete K – Beauty, care ofera accesul la o gama larga de produse cosmetice de machiaj si parfumerie. Avantajul acestui beauty shop este ca aici clientii pot apela la consultanti specializati pentru sfaturi personalizate in functie de nevoile lor.
In exteriorul magazinului, Kaufland pune la dispozitia clientilor amatori de o masa rapida si un punct Grill.

Magazinul beneficiaza de cel mai nou concept de design Kaufland, avand fatada vitrata, cu pereti de sticla, ce asigura o experienta de cumparaturi speciala. Spatiul este amenajat dupa un traseu de cumparaturi simplificat si rapid.

Programul de lucru este de la 7:30 pana la 22:00 de luni pana sambata, iar duminica in intervalul 8:00-20:00.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul magazin Kaufland deschis in mediul rural