Lectură de un minut

11 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Premium Store a deschis al treilea magazin din Capitala

Abonează-te pe  

A treia inaugurare Premium Store a a avut loc pe 5 septembrie 2019, la Bucuresti. Noul magazin al retelei de mobila si electrocasnice a fost deschis in sectorul doi din Bucuresti.

Adresa magazinului este soseaua Pantelimon, nr 286, bl.41, parter. Celelalte doua unitati sunt amplasate pe Nicolae Caramfil, nr. 87, sector 1, si respectiv pe Soseaua Stefan cel Mare nr. 30.

Premium Store are alaturi doi parteneri strategici, Bosch si Nolte. Showroom-ul este gandit ca o bucataria interactiva in care clientii pot testa si se pot bucura de calitatea produselor germane si de o consultanta profesionista. Se beneficiaza de transport si instalare gratuita si garantie de 5 ani pentru orice produs cumparat.
Am observat ca si in Romania, consumatorul are un tipar atunci cand isi doreste sa cumpere electrocasnice sau bucatarii scumpe: analizeaza detaliile tehnice, cauta recomandari, intreaba un arhitect, daca au. Insa Premium Store ofera gratuit toate acestea intr-un singur loc si mult mai mult decat atat. Practic noi oferim clientului ceea ce isi doreste: o abordare personala, individuala, care raspunde nevoilor sale” a spus Mircea Baciu, proprietarul lantului de magazine Premium Store.
In magazinele Premium Store sunt puse la dispozitie aparate de uz casnic Bosch – aparate pentru gatit, masini de spalat rufe si uscatoare, masini de spalat vase, aparate frigorifice, roboti de bucatarie si alte electrocasnice mici, masini de curatat cu inalta presiune, la care se adauga oferta de scule electrice si profesionale din domeniul gradinaritului. Premium Store este singurul showroom unde se pot gasi bucatariile impreuna cu aparatele de uz casnic incorporabile si o gama suficient de larga destinata segmentului premium.
In ceea ce priveste planurile de extindere, Premium Store va continua procesul de expansiune cu inca trei magazine in Bucuresti si a altor 24 in marile orase din tara pana in 2020.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Premium Store a deschis al treilea magazin din Capitala