Praktiker, din nou pe profit. Cifra de afaceri in crestere

Praktiker, din nou pe profit. Cifra de afaceri in crestere

Publicat pe 20 Ianuarie 2015 in Stiri si noutati

Retailerul de bricolaj Praktiker, companie care a resimtit cel mai dur declinul din piata de bricolaj, si-a revenit in anul 2014, afacerile companiei revenind pe plus, la fel si profitul.

Dupa ce a trecut in 2014 printr-o ampla schimbare de strategie, o data cu achizitia operatiunilor locale de catre omul de afaceri turc Omer Susli, Praktiker a inregistrat rezultate pozitive mai ales in a doua parte a anului, asta dupa ce primul semestru a continuat pe o panta descendenta.

“Afacerile au fost peste asteptarile noastre. Am incheiat anul 2014 cu un plus de 5% al business-ului, asta desi in prima parte a anului rulajul a fost cu 10% mai slab decat anul precedent. Am recuperat in cea de-a doua parte a anului, iar acest lucru ne-a asigurat o crestere a veniturilor de 5%”, a declarat Omer Susli (foto mai jos) pentru Wall-Street.ro.

Potrivit reprezentantului Praktiker compania a revenit si pe profit in 2014, asta desi in ultimii cinci ani grupul specializat in bricolaj si-a adancit si mai mult pierderile, anul trecut nivelul acestora ridicandu-se la peste 16 milioane de euro.

Citeste restul articolului pe: Wall-Street.ro


Mai multe despre

Bricolaj, Mobilier, Praktiker, Magazine, Vanzari, Profit

Recomanda

Comentarii: Praktiker, din nou pe profit. Cifra de afaceri in crestere

Cataloage si oferte