Planurile de expansiune Sbarro dupa deschiderea primei unitati

Publicat pe 26 Februarie 2018 in Stiri si noutati

Sbarro a deschis in 2017 primul restaurant din Romania, in centrul comercial Bucuresti Mall, si are o suprafata de peste 230 de metri patrati, informeaza modernbuyer.ro. Pentru urmatorii cinci ani compania are planuri de extindere la nivel national.

In ceea ce priveste planurile de expansiune la nivel national. grupul intentioneaza sa mai deschida doua restaurante in Capitala. A doua inaugurare este programata pentru Mega Mall.

Pentru urmatorii cinci ani, Sbarro doreste sa ajunga la o retea de 30 de locatii in tara.

David Karam, CEO al Sbarro, LLC a fost citat de aceeasi sursa: „Am studiat cu foarte mare atentie piata din Romania si am constatat ca segmentul de fast serving a inregistrat cresteri semnificative in ultimii ani si ca are inca un mare potential de dezvoltare. Suntem foarte increzatori ca produsele noastre vor cuceri rapid piata locala, mizam pe modelul nostru unic de business. Sbarro inseamna mancare proaspata de calitate, rapida si gustoasa, iar la noi aluatul de pizza este pregatit pe loc” .


Recomanda

Comentarii: Planurile de expansiune Sbarro dupa deschiderea primei unitati