Lectură de un minut

23 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Pentru al doilea an consecutiv, Farmec sustine Festivalul Cerbul de Aur

Abonează-te pe  

Farmec, cel mai mare producator roman de cosmetice, isi asuma un rol activ in sustinerea si promovarea evenimentelor culturale, acesta fiind cel de-al doilea an consecutiv in care producatorul clujean continua parteneriatul cu Festivalul Cerbul de Aur.

Este un motiv de mandrie pentru noi sa putem sustine din nou cel mai mare festival international de interpretare din Romania, un reper cultural de exceptie, cu recunoastere si la nivel international. Acest parteneriat aduce impreuna doua branduri cu o istorie locala de succes, care sustin si impartasesc valori comune, precum traditia si inovatia, ambele consacrandu-se de-a lungul a mai multor decenii. Implicarea noastra in proiecte care promoveaza valorile locale este constanta, fiind parteneri la numeroase evenimente din domeniile cultura, sport, muzica, cinematografie, educatie sau CSR“, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Cea de-a XIX-ea editie a Festivalului Cerbul de Aur se va desfasura intre 22 - 25 august, in Piata Sfatului, Brasov, unde Farmec va oferi spectatorilor produse cosmetice din gamele Gerovital Evolution, Gerovital Equilibrium, Gerovital Derma+ Premium Care si Gerovital Plant.
Farmec S.A. Cluj-Napoca - cel mai mare producator de cosmetice cu capital 100% romanesc - ramane un brand emblema pentru Romania. Portofoliul companiei impresioneaza o lume intreaga prin produse moderne, concepute in laboratoare performante. Compania are certificare internationala GMP si comercializeaza produsele din portofoliu in aproximativ 30 tari. In august 2019, reteaua de magazine de brand detinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate in Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Sibiu, Targu-Mures si Timisoara, 20 magazine Gerovital care se gasesc in Cluj-Napoca, Bucuresti, Constanta, Timisoara, Craiova, Ploiesti, Suceava, Iasi, Piatra Neamt, Galati, Oradea si Ramnicu Valcea si un magazin Gerovital deschis prin sistemul de franciza, la Bacau.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pentru al doilea an consecutiv, Farmec sustine Festivalul Cerbul de Aur