Lectură de un minut

20 Jul 2018 - Știri și Noutăți

Pentru a marca aniversarea de un deceniu, Liebherr ofera garantie 10 ani pentru produse din portofoliu.

Abonează-te pe  

Compania Liebherr a fost infiintata in 1949. In prezent este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de aparatura frigorifica de inalta calitate, avand 130 de locatii. In 2018 retailerul sarbatoreste 10 ani de prezenta pe piata nationala, prin unicul importator si distribuitor din tara, compania Marelvi, informeaza wall-street.ro. Cu aceasta ocazie vine cu o oferta pentru clienti.

 

Inca de la inceput, evolutia companiei in Romania a fost una ascendenta atat din punct de vedere cantitativ, cat si valoric. Liebherr a ajuns in topul brandurilor premium din tara, mai ales multumita calitatii produselor dar si inovatiilor lor.

Liebherr Romania este reprezentata de compania Marelvi marcheaza aniversarea de un deceniu si ofera 10 ani garantie la 10 produse selectate.

Daniela Bizgan, Director General Marelvi a fost citata de aceeasi sursa: "Inca de la inceput, am stiut ca mai presus de produsele pe care le distribuim, clientii nostri sunt cei mai importanti. Stim ca fara ei si fara increderea lor nu am fi ajuns astazi aici. Acesta este si motivul pentru care aceasta aniversare este dedicata lor, prin intermediul campaniei „Un deceniu de calitate garantata”. Vrem sa ii asiguram ca vom fi aici si peste 10 ani si, speram noi, peste inca multi altii, iar nivelul calitatatii produselor Liebherr va fi unul de prima clasa.

In plus, Liebherr are si un concurs in desfasurare, pe pagina dedicata, putandu-se castiga o combina frigorifica cu Bio Fresh.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Pentru a marca aniversarea de un deceniu, Liebherr ofera garantie 10 ani pentru produse din portofoliu.