Pentru 2018 Libris anunta o crestere de 40%

Publicat pe 19 Martie 2018 in Stiri si noutati

In cadrul emisiunii Profesionistii in Retail via wall-street.ro, Laura Teposu, actionar si director dezvoltare Libris.ro a declarat ca pentru 2018 Libris a debutat cu o crestere de 40% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Laura Teposu a declarat in cadrul aceleiasi emisiuni: “2018 a debut pentru libris.ro cu un trend ascendent fata de aceeasi perioada a anului trecut, cu o crestere de 40%. Estimam ca vom mentine acest trend pana la sfarsitul anului, mereu in business online ultimul trimestru este cel mai important si aceasta este miza, sa facem fata livrarilor din noiembrie - decembrie care este boomul in online”.

Cresterea este pusa pe seama implementarilor facute anul trecut pentru dezvoltarea platformei, remarcandu-se o crestere a cosului mediu, mai ales in a doua parte a anului cu pana la 20% si cu 10% in primele doua luni din 2018.

40% din vanzarile Libris sunt reprezentate de beletristica, 30% de carti pentru copii impreuna cu cartile de dezvolare, 5% fiind reprezentata de jocuri inteligente, filme sau muzica.

Emisiunea integrala cu video aici.


Mai multe despre

Profesionistii in retail, Libris, Laura Teposu

Recomanda

Comentarii: Pentru 2018 Libris anunta o crestere de 40%