Lectură de 2 minute

29 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Penny Market lanseaza 100 de produse traditionale pentru aniversarea Centenarului

Abonează-te pe  

In anul in care Romania sarbatoreste Centenarul, Penny Market lanseaza 100 de produse inedite sub brandul Hanul Boieresc, acestea fiind realizate dupa retete care au fost pe gustul romanilor in ultimele decenii si pot fi gasite exclusiv in magazinele Penny Market din toata tara.

Produsele sunt realizate dupa retete originale de odinioara sau dupa retete care nu au lipsit vreodata de pe mesele romanilor in perioada sarbatorilor si provin de la producatori de renume din mai multe judete din Romania, precum Harghita, Mures, Brasov, Neamt, Alba, Vaslui, Braila. Cele 100 de produse aniversare Hanul Boieresc sunt impartite in mai multe categorii:

  • mezeluri si preparate din carne
  • branzeturi
  • conserve
  • bauturi alcoolice si racoritoare
  • condimente
  • semipreparate
  • dulciuri

„Produsele din editia de sarbatoare Hanul Boieresc fac parte din campania „100 de ani de Romania” lansata la inceputul acestui an. Aceasta gama de produse, inspirata de preferintele si obiceiurile noastre culinare, ne face si mai mandri ca putem sarbatori Centenarul Marii Uniri nu numai cu vorba, dar si cu fapta: 100 de produse pe sufletul romanilor”, a declarat Cristina Florescu, Director de Marketing al Penny Market Romania.

Printre produsele disponibile la raft se numara: aperitive traditionale romanesti crud-uscate, afumate la rece cu fum natural precum babicul, ghiudemul, kaizerul si carnatii de Plescoi, fara E-uri, fara conservanti si fara coloranti.
De asemenea, nelipsite sunt si produsele de sarbatoare, pastrama din pulpa de oaie, branzeturile - cascavalul impletit si afumat cu fum natural, din lapte de vaca pasteurizat, branza maturata de capra si oaie -, precum si produse din peste de crescatorie. In segmentul conservelor, clientii pot regasi galbiori in saramura, rosii in bulion si bulion din rosii proaspete 18%, ambele realizate dupa retete consacrate, dar si gemuri si dulceturi traditionale, printre care amintim povarla de perje simpla sau cu miez de nuca, turbata de mure sau zmeura, pelteaua de gutui si dulceata de pepene galben sau de trandafiri.
Lista celor 100 de produse este completata si de articole nealimentare precum calendare, cani, pungi pentru cadouri, toate acestea fiind decorate cu motive folclorice din toata tara, reintepretate intr-un stil modern si minimalist.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny Market lanseaza 100 de produse traditionale pentru aniversarea Centenarului