Lectură de un minut

08 Mai 2019 - Știri și Noutăți

Penny mai deschide o unitate in Scornicesti

Abonează-te pe  

Reteaua de magazine PENNY Market se extinde cu o noua unitate in localitatea Scornicesti, judetul Olt. Astfel, reteaua ajunge la 238 de spatii deschise in Romania.

Noul magazin PENNY Market din Scornicesti, de pe bulevardul Muncii, nr. 21C, Trala 31, are un spatiu de vanzare de 857,2 metri patrati si o echipa de 15 angajati ce va fi alaturi de clienti zi de zi. Programul de functionare este de luni pana sambata in intervalul 07:30 - 22:00 si duminica intre 08:00 - 20:00. Magazinul dispune si de un numar de 64 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilitati, si patru case de marcat.

Cu o strategie de expansiune ambitioasa, produse de calitate ce aprovin de la furnizori si producatori locali si o atentie constanta la nevoile clientilor, compania si-a propus sa investeasca peste doua miliarde de lei in urmatorii sapte ani pe piata din Romania.
Magazinele PENNY Market au un format modern ca urmare a investitiilor companiei in remodelarea intregii retele de magazine sub noul concept, Future Store. Procesul de remodelare a fost inceput in 2015 si finalizat in noiembrie 2018, iar accentul este pus pe designul modern si elegant, experienta clientilor la cumparaturi fiind imbunatatita datorita reorganizarii categoriilor de produse in asa fel incat sa ofere mai mult spatiu alimentelor proaspete, atent selectionate zi de zi.
PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de trei centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda si Bacau. In prezent, reteaua PENNY Market in Romania este alcatuita din 238 de magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 4.500 de angajati.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Penny mai deschide o unitate in Scornicesti