Lectură de un minut

21 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Cu cateva zile inainte de deschiderea magazinului din Veranda Mall, Decathon invita bucurestii la sport

Abonează-te pe  

In weekendul 24-25 noiembrie, bucurestenii sunt asteptati in incinta centrului comercial Veranda Mall pentru a participa la o serie de activitati sportive cu acces gratuit, pregatite de Decathlon. Se vor organiza diverse competitii sportive gratuite pentru public

Razvan Benchea, Director de magazin Decathlon Obor a declarat: „Prin fiecare nou spatiu deschis, ne dorim sa facem sportul accesibil tuturor – aceasta este deviza Decathlon, sub care organizam in mod frecvent evenimente si activitati sportive in cadrul magazinelor noastre din intreaga tara. Actiunile programate pe 24-25 noiembrie corespund formatului de evenimente multisport si implica pasionati si practicanti ai diverselor sporturi. Inaugurarea magazinului din Veranda ne ofera un nou context pentru a extinde seria de evenimente, concursuri si provocari sportive inedite, pe care o vom continua si in 2019”.

Pana la deschiderea oficiala a magazinului, planificata pentru 29 noiembrie, bucurestenii sunt invitati sa participe la diverse activitati sportive, in data de 24 si 25 noiembrie, in intervalul orar 10:30-18.30, in incinta centrului comercial Veranda Mall, in proximitatea intrarii in Decathlon.
Actiunile sportive organizate de Decahtlon au fost gandite pentru toate categoriile de varsta si nivelurile de practica, iar participanti vor avea posibilitatea de a primi invitatii VIP pentru ziua deschiderii magazinului.
De asemenea, toti cei prezenti pe 24 si 25 noiembrie la activitatile si competitiile sportive, vor avea posibilitatea sa testeze gratuit produsele marcilor proprii ale Decathlon propuse pentru diverse sporturi: baschet, fotbal, tenis de masa, skateboarding sau ciclism.
La nivel national, DECATHLON reuneste peste 1200 de colaboratori, intr-o retea de 22 de magazine, la care se adauga platforma online.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cu cateva zile inainte de deschiderea magazinului din Veranda Mall, Decathon invita bucurestii la sport