Lectură de un minut

12 Feb 2019 - Știri și Noutăți

PayPoint Romania si RoCapital anunta semnarea unui acord de colaborare

Abonează-te pe  

PayPoint Romania, principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail, anunta semnarea unui nou parteneriat cu RoCapital IFN S.A., o companie din industria serviciilor financiare ce ofera credite de nevoi personale numite NOVUM, parte a grupului financiar international KRUK,

In vederea efectuarii unei plati catre RoCapital, clientii trebuie doar sa se prezinte cu notificarea de plata in cel mai apropiat magazin in care se gaseste un terminal PayPoint:

  • vanzatorul scaneaza codul de bare de pe documentul de plata
  • clientul achita suma in numerar
  • se ofera pe loc o chitanta cu detaliile tranzactiei (data platii, suma, locatia, furnizorul etc.).

Operatiunea este foarte simpla si rapida, reducand astfel considerabil timpul alocat platilor, iar consumatorul nu plateste niciun comision.

Siguranta tranzactiei si certitudinea ca banii ajung la partenerul nostru sunt caracteristici foarte importante, de care consumatorii nostri au nevoie. In cazul serviciilor financiare, aceasta nevoie este cu atat mai acuta, iar siguranta tranzactiei este unul dintre atributele care definesc PayPoint,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint Romania.
RoCapital doreste sa asigure clientilor sai cele mai eficiente modalitati de plata, prin accesul la utilizarea terminalelor puse la dispozitie de PayPoint. Asiguram clientilor cele mai bune conditii pentru plata ratelor creditului de nevoi personale NOVUM. Parteneriatul cu PayPoint este unul dintre numeroasele avantaje oferite de RoCapital clientilor sai,” a declarat Alexandru Pascu, Risk Management and Operational Processes Area Director al RoCapital IFN S.A
Pe langa platile pentru servicii financiare, prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi platite si alte facturi de utilitati (apa, salubritate, electricitate etc.), contravaloarea rovinietei, servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet si cablu sau ratele, se poate realiza incarcarea electronica a cartelelor telefonice si efectua chiar transferuri de bani interne si internationale, in magazinele PayPoint selectate.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PayPoint Romania si RoCapital anunta semnarea unui acord de colaborare