Lectură de 2 minute

04 Jul 2019 - Știri și Noutăți

PAUL lanseaza meniuri personalizate pentru un Mic Dejun cu Atitudine

Abonează-te pe  

 PAUL le propune romanilor meniuri personalizate, care contin cafea, fresh-uri de portocale, sandwich-uri sau omlete delicioase, perfecte pentru un moment joie de vivre inca de la primele ore ale diminetii. Meniurile din colectia Mic Dejun cu Atitudine pot fi savurate pana pe 31 august, in locatiile PAUL din tara.

Micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, care ofera energie si o stare de spirit pozitiva celor care il consuma regulat. De aceea, PAUL transforma rutina de dimineata intr-un moment relaxant si invita fanii in brutarii si bistro-uri pentru a descoperi experienta unui mic dejun in stil frantuzesc cu produsele din meniul Mic Dejun cu Atitudine.

Meniurile Mic Dejun cu Atitudine de la PAUL aduna o selectie de specialitati frantuzesti care se potrivesc starilor de spirit din fiecare zi. Spre exemplu, pentru acea zi de luni in care dispozitia poate fi rezumata de Catwalk Chic Oriunde Mergi, PAUL propune o cafea aromata, un fresh de portocale si un delicios croissant cu cereale, iar pentru o zi de joi in care starea este de Courageux sau Nimic, meniul cuprinde o cafea aromata si un sandvis Croque Madame/Monsieur. Iar atunci cand ziua de vineri este despre Quotidien Couture, in brutariile PAUL este disponibil meniul cu Œuf sur plat cu fresh de portocale si cafea sau ceai la alegere.
Meniurile pot fi servite in brutariile si bistro-urile PAUL, intr-o atmosfera boema si relaxata, specifica locatiilor frantuzesti, sau pot fi luate acasa sau la birou.
Meniurile Mic Dejun cu Atitudine sunt disponibile in locatiile PAUL din tara pana pe 31 august.
Cu o traditie de 130 de ani, Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume. In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine, pana in momentul de fata, 17 brutarii in 4 orase. Acestea se gasesc in Bucuresti (Dorobanti, Universitate, Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Mega Mall, ParkLake, Agora Floreasca), Ploiesti (Ploiesti Shopping City), Cluj-Napoca (Polus Center si Iulius Center) si Constanta (City Park Mall). In Bucuresti exista si locatii de tip chariot amplasate in Bucuresti Mall, S-Park, Bucharest One, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  PAUL lanseaza meniuri personalizate pentru un Mic Dejun cu Atitudine