Lectură de un minut

04 Dec 2018 - Știri și Noutăți

Olympus introduce in portofoliul de produse Carpos, o noua gama de bauturi 100% vegetale

Abonează-te pe  

Unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, Olympus, anunta lansarea pe piata locala a unei noi game de bauturi 100% vegetale, Carpos. Aceasta este Inspirata de natura si sustine o alternativa nutritiva a laptelui, fiind destinat cosumatorilor aflati in cautarea unor produse vegetale cu un continut nutritional ridicat.

Bauturile Carpos au o textura cremoasa, usoara si un gust placut de nuci, migdale sau fistic, in functie de sortimentul ales. Noile baturi vegetale sunt destinate si persoanelor cu intoleranta alimentara, intrucat nu contin lactoza sau gluten si au un nivel scazut de calorii si grasimi saturate.

Bauturile vegetale au la baza ingrediente cultivate pe taramurile Greciei, culese dintr-o zona cu traditie; noile bauturi sunt disponibile in frigiderele cu produse proaspete, in cinci variante:
  • Bautura vegetala pe baza de migdale
  • Bautura vegetala pe baza de migdale cu cacao
  • Bautura vegetala neindulcita pe baza de migdale
  • Bautura vegetala neindulcita pe baza de nuci
  • Bautura vegetala pe baza de fistic
Produsele contin un mix de minerale si vitamine precum B2, B12, D2, E sau calciu, care sa asigure energia pentru intreaga dimineata.In plus, Carpos este disponibil si fara zahar adaugat, in variantele pe baza de migdale si pe baza de nuci grecesti.
Noua gama Carpos a castigat anul acesta premiul pentru inovatie in cadrul Salonului International de Agroalimentatie de la Paris (SIAL 2018).
Grupul Olympus este prezent in Romania din 1999. In ultimii 19 ani, a dezvoltat diverse programe de sprijinire a fermierilor romani, in efortul de a imbunatati metodele de crestere si ingrijire a animalelor, pentru a atinge standarde superioare de calitate in ceea ce priveste colectarea laptelui. In prezent, Olympus detine cinci unitati de productie in trei tari (Grecia, Romania si Bulgaria), care produc o gama completa de lactate si sucuri naturale.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Olympus introduce in portofoliul de produse Carpos, o noua gama de bauturi 100% vegetale