Lectură de 3 minute

13 Nov 2018 - Știri și Noutăți

Oferte personalizate pentru clientii Mega Image ce utilizeaza noul card de fidelitate

Abonează-te pe  

Mega Image aduce consumatorilor cardul CONNECT, un card de fidelitate ce are la baza primul program de loialitate personalizat de pe piata de retail din Romania. Este disponibil pentru clientii care isi fac cumparaturile in magazinele Mega Image, Shop&Go si online. 

Programul vine la un an dupa lansarea propriei platforme de comert online, iar inregistrarea se face 100% prin platforma digitala.

“Credem in puterea individului, iar cardul de loialitate CONNECT va pune in centru clientul Mega Image. Vrem sa oferim cel mai bun program de loialitate de pe piata. CONNECT nu este un simplu card, ci va deveni asistentul personal de shopping al clientilor, cu cat este folosit mai mult, cu atat va veni cu beneficii mai relevante pentru clienti.” a declarat Mircea Moga, CEO Mega Image.

Cardul de loialitate CONNECT este disponibil atat in format fizic, cat si digital, iar ambele variante au aceleasi beneficii:
  • formatul fizic poate fi solicitat in orice magazin Mega Image
  • Clientii pot alege doar varianta digitala, pe www.Mega-Image.ro, fiind mai usor de accesat si utilizat, direct de pe smartphone (este nevoie de inregistrarea si activarea cardului pe website sau in orice magazin Mega Image, prin intermediul tabletelor special dedicate acestei actiuni).
Traim intr-o cultura a inovatiei, ne place sa revolutionam fiecare aspect al shopping-ului, iar acum a sosit momentul sa venim cu o solutie integrata pentru clientii nostri loiali: cardul CONNECT. Odata cu lansarea acestui card, inovatia din online ajunge in magazine, pentru ca vorbim de un card unic pe care clientul il poate folosi in orice mediu doreste: atat in supermarket, cat si pentru a face cumparaturi online. In curand acest card va da putere individului: este un card pentru mine, cu beneficii personalizate. Credem ca fiecare client este special si merita sa primeasca beneficii conform propriilor preferinte.” a completat Adrian Nicolaescu, VP Marketing Mega Image.
Cardul CONNECT aduce clientilor inspiratie sa isi realizeze cumparaturile asa cum le place prin intermediul unor beneficii:
  • Utilizarea aceluiasi card in platforma online si in magazine chiar daca clientii aleg doar varianta digitala. Aceasta poate fi scanata la casa de marcat, direct de pe smartphone
  • Promotii exclusive, dedicate doar celor care detin cardul de loialitate, care vor fi valabile in supermarketurile Mega Image, Shop&G, dar si in platforma online.
  • Reducere unica de 10%, aplicata la valoarea totala a cosului de cumparaturi (devine activa la 24 de ore dupa ce a fost inregistrat online cardul CONNECT si poate fi utilizata o singura data, in magazinele Mega Image sau Shop&Go, doar la prima scanare a cardului la casa de marcat).
  • Un voucher de 20 de lei, dupa activarea cardului, valabil doar pentru cumparaturile online, pentru urmatoarea comanda de la activarea cardului, in valoare de minim 150 de lei
  • Promotii personalizate – in prima etapa va fi analizat istoricul de cumparaturi. In a doua etapa, Mega Image va oferi promotii personalizate, disponibile pe e-mail sau in contul online, in functie de produsele preferate si cumparate de fiecare client.

Noul card CONNECT a devenit disponibil de la inceputul lunii noiembrie. Clientii care activeaza cardul isi vor gestiona beneficiile si preferintele direct din contul online. In functie de aceste preferinte, comunicarea se va realiza doar prin website, e-mail si telefon. In acest mod, Mega Image aduce un customer hub unic prin care clientii isi pot gestiona mai bine modul in care isi planifica cumparaturile.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Oferte personalizate pentru clientii Mega Image ce utilizeaza noul card de fidelitate